Αναβάλλεται ο γάμος της Ζουγανέλη! Τι συνέβη; (photos)
Showbiz

Αναβάλλεται ο γάμος της Ζουγανέλη! Τι συνέβη; (photos)

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η Ελεονώρα Ζουγανέλη είχε δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωής της με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου όμως οι δύο ερωτευμένοι αποφάσισαν να το αναβάλλουν για λίγο.  

Σύμφωνα με το asist.gr, το ζευγάρι, παρ' ό,τι βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο των προετοιμασιών για το γάμο του, αποφάσισε τελικά να τον αναβάλλει λόγω κορονοϊού.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, ειδικά στην Αττική τις τελευταίες ημέρες, προβλημάτισαν την όμορφη τραγουδίστρια και τον δικηγόρο σύντροφό της και αποφάσισαν από κοινού να αναβάλλουν για αργότερα την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Ο γάμος επρόκειτο να γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Island στη Βάρκιζα με κουμπάρα τη γνωστή δημιουργό Σάννυ Μπαλτζή.

Όμως, το γεγονός ότι έτσι και αλλιώς τα περιοριστικά μέτρα ορίζουν την παρουσία μόλις 20 ατόμων στην τελετή και αργότερα στη γαμήλια δεξίωση αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα για τη μη εξάπλωση του ιού ανάγκασαν το ευτυχισμένο ζευγάρι να πάρει μία τέτοια απόφαση.

Ακόμα δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία για το ευτυχές γεγονός όμως εκείνο που έχει σημασία είναι πως οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και θέλουν να ζήσουν τον γάμο τους έχοντας κοντά τους όλους τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved