Δημήτρης Αποστόλου: «Στις προσωπικές μου σχέσεις δεν συγχωρώ τίποτα πια»
Showbiz

Δημήτρης Αποστόλου: «Στις προσωπικές μου σχέσεις δεν συγχωρώ τίποτα πια»

Ο Δημήτρης Αποστόλου επέστρεψε στη μυθοπλασία και σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο γράφουν το νέο σήριαλ της ΕΡΤ1 η «τούρτα της μαμάς».

Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε για το νέο του έργο, για το αν συγχωρεί εύκολα τους ανθρώπους, ενώ αναφέρθηκε και στο τέλος του γάμου του με την Μάγδα Πένσου, αλλά και στους δύο γιους τους.

Πώς αισθάνεσαι που έπειτα από έξι χρόνια επιστρέφεις στην τηλεόραση, γράφοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα το γεμάτο προσδοκίες σήριαλ «Η τούρτα της μαμάς», η οποία κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1;

«Aισθάνομαι στο τέλος αυτής της εξαετίας ότι δεν είμαι ο ίδιος. Επαναπροσδιορίζομαι. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην προσωπική ζωή μου. Η «τούρτα της μαμάς» είναι μία μικρή κραυγή μέσα από το γέλιο να μη χάσουμε τη μαγεία και την ομορφιά της οικογένειας. Ας βρούμε ξανά τι μας ενώνει. Ότι και αν έχει συμβεί, στο τέλος έρχεται η τούρτα να τα γλυκάνει όλα. Έχει, αν θες, το συμβολισμό του ότι θέλει γλυκά για να προσπεράσεις, να συγχωρέσει συμπεριφορές και να δεις με άλλη όψη τη ζωή.

Συγχωρείς εύκολα ανθρώπους;

Συγχωρώ όσο αντέχω. Δεν τα αντέχω όλα. Μερικά πράγματα όχι απλώς δεν τα συγχωρώ, αλλά γίνομαι μαινόμενος ταύρος και τα διαλύω.

Σε τι εναντιώνεσαι;

Στις προσωπικές μου σχέσεις δεν συγχωρώ τίποτα πια. Δεν θα μου δώσει κάνεις αντίστοιχα δεύτερη ευκαιρία ή μία συγχώρεση. Εγώ επί χρόνια είμαι ο μ****κας που προσπερνώ.

Περνώντας πια ένα εύλογο διάστημα χρόνου, θεωρείς ότι ήταν πλήγμα το διαζύγιο σου με την Μάγδα Πένσου;

Πλήγμα ήταν με την έννοια ότι διαλύθηκε η οικογένεια, και το βάζω με μεγάλα γράμματα, στο τέλος της ημέρας χωρίς ευθύνη μου. Το κυριότερο είναι ότι στερήθηκα τα παιδιά μου. Έχω δύο χέρια, δύο πόδια, δύο μάτια και δύο γιους. Είναι σαν τα ζωτικά όργανα της ζωής μου.

Σου λείπουν τα παιδιά;

Οι γιοι μου μου λείπουν απίστευτα πολύ. Γράφω καθημερινά συνεχώς και αδιαλείπτως ώστε να έχω ορισμένες ελεύθερες ημέρες προκειμένου να τους επισκεφτώ στη Βέροια που διαμένουν μόνιμα . Είναι το κίνητρό μου. Όσον αφορά τη λέξη του γάμου το έχω αφήσει πίσω μου. Νομίζω πια ότι έγινε για καλό, έχει μείνει μόνο η πληγή ότι θέλω συνεχώς και δεν είναι εύκολο να βλέπω τους μπόμπιρες μου, αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα.

Έρχομαι και στον Αλέξανδρο Ρήγα. Νοσταλγούσες τη συνεργασία σας το διάστημα που είχατε χωρίσει συγγραφικά. Ένιωθες ότι έλειπε από τη ζωή σου ένα δικό σου κομμάτι;

Ήταν τέτοιος ο τυφώνας στη ζωή μου, με την επαγγελματική και προσωπική κρίση, την αλλαγή των συνθηκών εργασίας και οικονομίας που δεν το κατάλαβα. Δεν προλάβαινα να το δω. Στην καταιγίδα δεν σκέφτεσαι τον ήλιο, προσπαθείς να προστατευτείς από τους κεραυνούς. Να γλιτώσεις από το ρέμα. Όταν τα πράγματα καταλάγιασαν, ήρθε νομοτελειακά σχεδόν αυτονόητα ο Αλέξανδρος στη ζωή μου. Συζητήσαμε, είδαμε τι μας χωρίζει και τι μας ενώνει και συνειδητοποιήσαμε ότι μας ενώνουν πιο πολλά. Σ’ αυτή τη συνθήκη ανοίξαμε το συρτάρι μας και δώσαμε φως σε αυτή την παλιά ιδέα.. Η σειρά είναι κάτι σαν συναγερμός. Σε προτρέπει να ξυπνήσεις να δώσεις χώρο και χρόνο στη σχέση με τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτόν τον μαγικό πλοίο της οικογένειας. Πριν να είναι πολύ αργά. Ξέρεις, έχοντας φύγει όλοι οι αγαπημένοι μου από τη ζωή -και έχοντας μόνο από τους συγγενείς πρώτου βαθμού τα παιδιά μου- συνειδητοποιώ πόσο πολύτιμο είναι αυτό το δώρο Θεού. Δεν πρέπει να αφήνει κάνεις να πηγαίνει στράφι, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved