Μιχάλης Κεφαλογιάννης: "Είναι το μεγαλύτερο άγχος μου στην εκπομπή"
Showbiz

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: "Είναι το μεγαλύτερο άγχος μου στην εκπομπή"

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παρουσιάζει και φέτος την εκπομπή, "Οδηγός Καλής Ζωής" στον Alpha.

Έχοντας αρκετή εμπειρία στον τηλεοπτικό αέρα και φυσικά σε θέματα γύρω από την υγεία, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης δίνει τη δική του εξήγηση για την πανδημία του Covid-19 αλλά και τον τρόπο που την παρουσιάζουν τα Δημοσιογραφικά Μέσα.

Μια ακόμη χρονιά για τον "Οδηγό καλής ζωής" και πρεμιέρα με πρωτιά. Ποια πι­στεύετε ότι είναι τα στοιχεία της εκπομπής που την έχουν κάνει από τις πιο αγα­πητές του κοινού;

Η εγκυρότητα, η απλότητα και η αμεσότητα της συγκαταλέγονται στα θετικά. Αυτό που οι περισσότεροι από τους τηλεθε­ατές μου λένε είναι ότι, αν και πρόκειται για μια εκπομπή που ασχολείται με θέματα υγείας, τους δημιουργεί ανησυχία. Ενημερώνονται χωρίς κραυγές, δεν πανικοβάλλονται και αυτό ότι αντικατοπτρίζεται στις τηλεθεάσεις.

Ειδικά φέτος, λόγω Covid-19, θα έχετε αλλαγές στη θεματολογία;

Το ζήτημα το Covid-19 εκτιμώ ότι έχει κουράσει τους τηλεθεατές όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και ως επιλογή στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Έχουν λεχθεί πολλά και συνεχίζουν να λέγονται και να γράφονται πολλά. Οι ουσιαστικές ειδήσεις που αφορούν στην εξέλιξη επί της ουσίας είναι ελάχιστες. Υπάρχουν επαναλήψεις, τουλάχιστον σε επιστημονικό επίπεδο, θα ασχοληθούμε περισσότερο με θεματολογία που έχει να κάνει με τις αλλαγές που έχουν υπάρξει στη στη μας λόγω της πανδημίας, απ' ό,τι με την ίδια την πανδημία.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο, άγχος κάθε σεζόν;

Να μην επαναληφθούμε, να βρούμε νέα θέματα που να αφορούν επί της ουσίας στην καθημε­ρινότητα των τηλεθεατών. Δεν είναι εύκολο να πιάσεις τον παλμό της κοινωνία οπότε το μεγαλύτερο άγχος μου είναι αν τα θέματα που επιλέγουμε να ασχοληθού­με στην εκπομπή ενδιαφέ­ρουν τη συγκεκριμένη χρο­νική στιγμή τον τηλεθεατή. Πολλές φορές ρισκάρουμε ως ομάδα και έχουμε θετικές αλλά και αρνητικές εκπλήξεις, όσον αφορά την τηλεθέαση ,όμως, σπάνια μετανιώνουμε για τις επιλογές μας, καθώς προσπαθούμε να προβάλλουμε και θέματα που ο τηλεθεατής δύσκολα θα δει σε άλλες εκπομπές της τηλεόρασης.

ΠΗΓΗ: ΤΥΠΟΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved