Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η έντονη διαφωνία για τα ριάλιτι στην TV
Showbiz

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η έντονη διαφωνία για τα ριάλιτι στην TV

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου φέτος βρίσκεται στη νέα κωμική σειρά του ANT1, Η Φαμίλια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα της συνεργασία αλλά και το τηλεοπτικό τοπίο της νέας σεζόν.

Η σεζόν ξεκινά επιτυχημένα, με τη «Φαμίλια» να κερ­δίζει το κοινό... Έμεινες ευχαριστημένη από τα ποσο­στά τηλεθέασης;

Ο κόσμος αγκάλιασε τη «Φαμίλια» από το πρώτο επεισόδιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Είναι μια δουλειά με εξαιρετικούς συντελεστές και ένα κόνσεπτ που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Ο ανταγωνισμός φέτος είναι έντονος. Για εσένα είναι πιο αγχωτικό το ότι παίζεται απέναντι από ομοειδή προϊόντα;

Δεν αγχώνομαι ούτε μπαίνω στη διαδικασία αυτού του είδους του ανταγωνισμού, θέλω η μυθοπλασία γενικότερα να κερδίσει το στοίχημα απέναντι στα ριάλιτι. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη καλές δουλειές και ότι τις στηρίζει πάντα.

Ποια θεωρείς ότι είναι αυτά τα στοιχεία της σειράς που την κάνουν αγαπητή στον κόσμο; Νιώθεις ότι μια οικογενειακή σειρά πάντα, πετυχαίνει;

Το έζησα ιδιαίτερα και με το «Σόι». Νομίζω ότι «Φαμίλια» μιλάει νια τον καθέναν ξεχωριστά! Από 7 έως 107 ετών (γέλια)! Όλοι Βλέπουν τον/τη σύζυγο τους, τα παιδιά τους, τους γονείς τους, τους φίλους τους, τον εαυτό τους. Ο κόσμος αγαπά να ταυτίζεται με τον κάθε χαρακτήρα-ρόλο διότι έτσι συνδέεται άμε­σα. Αυτό, λοιπόν, θεωρώ ότι έγινε και με τη «Φαμίλια» μας! Δεν πιστεύω ότι όλες οι οικογενειακές κωμωδίες πετυχαίνουν πάντα. Πρωτεύοντα ρόλο παίζουν το σε­νάριο, οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης. Ισως, από την άλλη, να είναι απλώς θέμα timing σε ποια συγκυρία βρίσκεις το κοινό όταν παρουσι­άζεις ένα τέτοιο προϊόν. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι, όταν μιλάς με ειλικρίνεια μέσα από αυτό που κάνεις, όλοι σε αγκαλιάζουν. Έτσι, τουλάχιστον θέλω να πιστεύω εγώ!

Μίλησέ μας για τον ρόλο που ενσαρκώνεις... Εντοπίζεις κοινά σημεία;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποιο κοινό στοιχείο. Δεν είμαι ούτε ποινικολόγος ούτε παντρεμένη ούτε έχω τέσσερα παιδιά. Μπορώ να την κατανοήσω μέσα από γυναίκες που παρατηρώ καθημερινά γύρω μου. Κάθε ρό­λος στην αρχή είναι σαν ένα λευκό χαρτί, δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτόν. Κάθε μέρα ανακαλύπτεις και κάτι καινούργιο, αυτή εξάλλου είναι και η ομορφιά της δουλειάς μας. Δεν υπάρχει ταβάνι, πάντα θα υπάρχει ένα στοιχείο ακόμα που μπορείς να βρεις και να προσθέσεις στο ρόλο που ερμηνεύεις.

Τι δεν μπορούσες να κάνεις με τίποτα στην TV;

Είναι πολλά τα πράγματα που δεν θα μπορούσα. Ένα από αυτά τα ριάλιτι. Δεν συμφωνώ που υπάρχουν και είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ.

ΠΗΓΗ: ΤΥΠΟΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved