Ασημακοπούλου: Μιλά για τις σχέσεις της με τον Δαδακαρίδη πίσω από τις κάμερες
Showbiz

Ασημακοπούλου: Μιλά για τις σχέσεις της με τον Δαδακαρίδη πίσω από τις κάμερες

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε για τη χημεία της με τον γνωστό ηθοποιό αλλά και για τη συνεργασία τους που μόλις ξεκίνησε.

Η γνωστή ηθοποιός φέτος βρίσκεται στον ANT1 και στη νέα κωμική σειρά, Η Φαμίλια. Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε στο "Τύπος TV" για το νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά και για τον τηλεοπτικό της σύζυγο.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ένα ζευγάρι στην τν πρέπει να έχει την απόλυτη χημεία; «Περνάτε υπέροχα και βγαίνει προς τα έξω;»!

Είμαι πολύ τυχερή που παίζω με έναν τόσο καλό συνάδελφο, όπως είναι ο Πυγμαλίων. Είναι ένας άνθρωπος με περίσσευμα ευγένειας και χιούμορ. Σε κάθε γύρισμα δεν σταματάμε να γελάμε. Πιστεύω ότι η χημεία είναι ένα από τα πιο Βασικά συστατικά νια να πετύχει μια δουλειά. Σε ό,τι αφορά αυτήν τη φράση, που πλέον είναι κλισέ, στην περίπτωση μας ισχύει! Περνάμε υπέροχα και αυτό δεν γίνεται να μη βγει προς τα έξω (γέλια).


Έχεις κάνει δουλειές στις οποίες δεν ταίριαζες καθόδου με τους συνεργάτες;

Μου έχει συμβεί, αλλά, όταν έχεις έναν κοινό στόχο, όλα ξεπερνιούνται. Στη δουλειά μας δεν υπάρχει το ενώ αλλά το εμείς. Είναι συλλογική προσπάθεια, επομένως κάθε "εγώ", είτε είναι δικό σου, είτε κάποιου άλλου, πρέπει να ξεριζώνεται αμέσως.

Θεωρείς ότι στο μυαλό του κόσμου Θα είσαι για πάντα συν­δεδεμένη ως Ζουζουνέλ από το σίριαλ το «Σόι»;

Νομίζω ότι αυτό αλλάζει κάθε φορά που παίζεις έναν άλλο ρόλο. Σίγουρα ο ρόλος της Αντωνίας-Ζουζουνέλ αγαπήθηκε τόσοι από εμένα όσο και από τον κόσμο. Όταν συν δέεσαι και είσαι ειλικρινής με αυτό που κάνεις, σίγουρα θα συνδεθεί και το κοινό.


Τηλεοπτικά, ποιες σειρές και εκπομπές ξεχωρίζεις;

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να καθίσω να παρακολουθήσω όλα τα προγράμματα που θα ήθελα να δω. Επομένως, νομίζω οτι δεν μπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα στο ερώτημα. Σίγουρα η μυθοπλασία θα κάνει τη διαφορά και φέτος ελπίζω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved