Showbiz

Παπουτσάκη: Παραδέχεται ότι έχει μπλοκάρει follower και εξηγεί τι συνέβη

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» με αφορμή τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι έχει μπλοκάρει follower στο Instagram και εξήγησε τον λόγο!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη τόνισε: «τα social media είναι μέσο να επικοινωνείς τη δουλειά σου, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, παρόλα αυτά, είμαι άσχετη με την τεχνολογία. Έχω τελευταία μια βοηθό, αλλά μέχρι τώρα το έκανα μόνη μου».

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει μπλοκ σε κάποιους που δεν θα ήθελα να υπάρχουν και δεν θα ήθελα να μπουν και να μπορούν να ξαναγράψουν» παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός. «Σαφώς και αυτό είναι μοιραίο, όταν έχει ανοιχτό λογαριασμό, αλλά από την άλλη γιατί να υπάρχει. Γι’ αυτό σε κάνω και μπλοκ και σε διαγράφω, φίλε μου»!

Και υπογράμμισε: «Δεν σε θέλω! Δεν σε θέλω! Πέφτει πολλή χολή μέσα στα social media. Είναι αδιανόητο. Ο κάθε πικραμένος… Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλά προβλήματα που αυτό είναι μια διέξοδος να ξεσπάσουν αυτό το μένος προς τη ζωή. Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά δεν θα ήθελα να υπάρχει αυτό»!

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved