Showbiz

Γαβράς:Το απίστευτο περιστατικό με τον Robert de Niro που τον έφερε σε αμηχανία

Gossip-tv Team

O Μάνος Γαβράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για όλους τους σταρ που γνώρισε από κοντά στην Αμερική.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στη Ναταλία Γερμανού: «Όταν πας στην Αμερική δεν ξεκινάς με το να ξεχωρίσεις, αλλά με το να καταφέρεις να δουλέψεις. Το δεύτερο που σκέφτεσαι είναι να μπορέσεις να ζήσεις από τη δουλειά σου και έπειτα έρχεται το αν θα ξεχωρίσεις. Η Νέα Υόρκη είναι χρηματιστήριο, όλα αλλάζουν».

Ο Μάνος Γαβράς έχει συναντήσει τους Gerard Butler, Robert De Nir, Al Pacino, Jamie Foxx, Jennifer Lopez με την οποία συνεργάστηκε κιόλας.

Ο Μάνος Γαβράς είπε: «Ο Pacino ήταν πολύ πιο καλός και γλυκός απ’ ό,τι φανταζόμουν. Είχαμε πάει σε μια ταινία art film σε μια prive προβολή στο Λος Άντζελες και καθόταν δίπλα μου. Μετά πήγαμε και φάγαμε όλοι μαζί και ήταν εξαιρετικός».

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει και ένα περιστατικό με τον Robert De Niro :«Ο De Niro δεν μιλά πολύ, σε φέρνει σε αμηχανία. Έχουμε ένα καλό κοινό φίλο που μου είπε ένα περιστατικό, που εγώ δεν θα έστεκε να το ξέρω. Οπότε όταν του είπα ότι θα τον συναντήσω, μου το είπε για να του κάνω έκπληξη. Μόλις ξεκίνησα να λέω το περιστατικό στον De Niro με κοίταζε ανέκφραστα και ενώ ξεκίνησα με ενθουσιασμό, μαζεύτηκα».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved