Από την κουζίνα του MasterChef με καριέρα στην TV
Showbiz

Από την κουζίνα του MasterChef με καριέρα στην TV

Η αγάπη τους για τη μαγειρική τους οδήγησε στο MasterChef. Σήμερα, ο καθένας τους έχει τη δική του πορεία στο χώρο της τηλεόρασης.

Έκαναν τη μεγάλη τους αγάπη για τη μαγειρική, επάγγελμα και σύντομα τους ανοίχτηκε ο δρόμος για τη δική τους καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης.

Άκης Πετρετζίκης

Ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, ενώ από την πρώτη στιγμή ήταν εμφανές ότι είχε τον αέρα και τις μαγειρικές γνώσεις που χρειάζεται κανείς προκειμένου να προχωρήσει ως chef στην τηλεόραση.

Η πορεία του στο χώρο της γαστρονομίας ξεκίνησε το 2004. Προκειμένου να συμμετάσχει στο MasterChef επέστρεψε από την Αγγλία, όπου αι εργαζόταν δυο χρόνια. Αμέσως μετά τη νίκη του, ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Mega και την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού. Στη συνέχεια ξεκίνησε να παρουσιάζει τις δικές του εκπομπές, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον Alpha με την εκπομπή του, Kitchen Lab.

Από το 2015 είναι ένας από τους 15 επίσημους συνεργάτες του δικτύου Food Tube του Τζέιμι όλιβερ, ενώ έχει δεχτεί πρόταση από το BBC Οne για να συμμετάσχει στην βρετανική εκπομπή «Ready Steady Cook».

Λάμπρος Βακιάρος

Νικητής του MasterChef που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Star και συνεργάτης της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο Λάμπρος κατάλαβε από πολύ μικρός ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μαγειρική, γι’ αυτό και το τόλμησε μόλις στα 18 του χρόνια, να πάει στη Ισπανία και να εργαστεί χωρίς μισθό στο φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο «Restaurante Martin Berasatqui».

Το 2017 επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στο MasterChef. Η απόφασή του αποδείχθηκε σωστή, αφού αναδείχθηκε νικητής παίρνοντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Καθημερινά τον παρακολουθούμε στην πρωινή εκπομπή του Star, ενώ έχει τη δική του σειρά με μίγματα μπαχαρικών.

Κατερίνα Λένη

Είναι κι αυτή από τους τυχερούς παίκτες που βρήκαν δουλειά στην τηλεόραση. Η Κατερίνα εδώ και λίγο καιρό μαγειρεύει στο ΟΡΕΝ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Τα νέα της τηλεοπτικά καθήκοντα, μάλιστα, δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά. θα τη θυμάστε που όλο κάτι είχε να πει στην κάμερα για τους συμπαίκτες της. Ξεχάστε τα αυτά. Την πρώτη φορά που βγήκε στον αέρα κοίτη ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου πώς βλέπει το πάνελτ ης εκπομπής, εκείνη απάντησε: «Είναι όλοι υπέροχοι!». Είναι γεγονός πάντως πως, παρόλο που όταν μπήκε στο παιχνίδι δεν δήλωσε επαγγελματίας chef, αλλά κομμώτρια, τα πήγε πολύ καλά, αφήνοντας πίσω παιδιά που είχαν εμπειρία στις κουζίνες. «Τη μαγειρική την έχω συνδυάσει με αγάπη, με προσφορά, με φροντίδα. Εγώ δεν έχω ούτε τίτλο Chef ούτε αστέρια Michelin, αλλά μαγειρεύω για τους ανθρώπους που αγαπώ και το κάνω με πολύ μεράκι.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες.

ΠΗΓΗ:ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved