Showbiz

Όταν ο Βασιλάκος χόρευε ημίγυμνος στο μπάτσελορ γνωστής τραγουδίστριας!

Gossip-tv Team

Όλο τον... τριγυρνάει τον Παναγιώτη Βασιλάκο το... μπάτσελορ αφού πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια είχε χορέψει ημίγυμνος στο bachelorette πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας. 

Ο Bachelor του Alpha, την καρδιά του οποίου διεκδικούν εδώ και λίγο καιρό μερικές πολύ όμορφες κοπέλες οι οποίες... σφάζονται στα πόδια του για εκείνον, το 2015 είχε χορέψει ημίγυμνος για το τελευταίο πάρτι ως εργένισσας, πασίγνωστης τραγουδίστριας.

Ο λόγος για τη Μελίνα Μακρή που μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε γι' αυτή την εμπειρία της.

Η τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη, τονίζοντας πως ήταν μία έκπληξη δύο στενών της φίλων λίγο πριν παντρευτεί τον σύζυγό της, Φράνκι Λούβαρη με τον οποίο συνεχίζουν να βιώνουν μία πολύ ευτυχισμένη προσωπική ζωή.

Εκείνο το τελευταίο βράδυ της εργένικης ζωής της, λοιπόν, η Μελίνα Μακρή είχε περάσει υπέροχα, έχοντας στο πλευρό της τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να την κάνει να περάσει καλά.

Δείτε το βίντεο με πλάνα από τη συγκεκριμένη βραδιά όπου ο Παναγιώτης είναι πιο αδύνατος αλλά το ίδιο γοητευτικός και όμορφος όπως είναι σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved