Σμαράγδα Καρύδη: "H καριέρα του Παρά πέντε ήταν γιγάντιο κέρδος"
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: "H καριέρα του Παρά πέντε ήταν γιγάντιο κέρδος"

H Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο μεγάλο κανάλι για να παρουσιάσει το «ένα εκατομμύριο γεν». 

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, αλλά και στο «Παρά πέντε» που σημειώνει υψηλά νούμερα στις επαναλήψεις.

Ξεκινώ με το καθημερινό παιχνίδι «Ένα εκατομμύριο ¥en», το οποίο πρόκειται να παρουσιάσεις στο ΜΕGΑ.

«Μου άρεσε πολύ το concept του παιχνιδιού, γιατί είναι διασκεδαστικό. Γενικότερα, έχω περάσει όμορφα στα τηλεπαιχνίδια που έτυχε να παρουσιάσω στο παρελθόν. Εξαιτίας αυτού του λόγου είμαι πάντοτε θετική σε μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Γι' αυτό και ανά καιρούς έχω δεχθεί αρκετές προτάσεις παρουσίασης διαφόρων τύπων παιχνιδιών. Τις αρνήθηκα, γιατί δεν μου έκαναν καλή αίσθηση».

Στο ανατρεπτικό σποτ του παιχνιδιού έχεις μεταμορφωθεί σε γκέισα. Τι διαφορετικό θεωρείς ότι θα μας προσφέρει το «Ενα εκατομμύριο ¥en»;

«Είναι ένα παιχνίδι γνώσεων επί της ουσίας. Για να κερδίσεις, απαιτείται να απαντήσεις σωστά, σε πολύ σύντομο χρόνο».

Φαντάζομαι ο νικητής παίρνει σε ευρώ και όχι σε γεν όπως περιπαικτικά λέγεται στον τίτλο του παιχνιδιού- το ποσό που κερδίζει.

«Μπορεί πάντως να πάρει και σε γεν, αν θέλει, τα χρήματα. Δεν έχουμε απολύτως κανένα θέμα. Εξάλλου και τα γεν λεφτά είναι».

Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις στο ΜΕGΑ;

«Νιώθω τεράστια χαρά. Αισθάνθηκα μεγάλη ευχαρίστηση και ευτυχία όταν το ΜΕGΑ άνοιξε ξανά. Είχα στενοχωρηθεί βαθιά όταν έπεσε το μαύρο. Είναι τεράστια ικανοποίηση, λοιπόν. Συνάντησα κατά την επιστροφή μου πολλούς ανθρώπους που έχουμε δουλέψει μαζί στο Μεγάλο Κανάλι. Ένας ακόμα λόγος που με χαροποιεί το ότι το ΜΕGΑ υπάρχει ξανά στη μικρή οθόνη είναι η διαπίστωση ότι θα κρατήσει την ίδια ποιότητα στο πρόγραμμα. Πάει να γίνει κάτι πολύ ωραίο. Έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για σειρές, θα δοθεί χώρος στη μυθοπλασία. Είναι πολύ σημαντικό ότι φιλοδοξεί να λάβει τη θέση που είχε Στην καρδιά του κοινού».

Το «Παρά πέντε» προβάλλεται γιο δεύτερη φορά, σε επανάληψη, έπειτα από το άνοιγμα του ΜΕGΑ και συνεχίζει να κάνει υψηλά νούμερο.

«Το «Παρά πέντε» έχει γίνει πια σαν τις κλασικές παλιές ελληνικές ταινίες που μεγαλώσαμε, τις βλέπουμε ξανά και ξανά και δεν τις βαριόμαστε ποτέ. Είμαι πολύ περήφανη που έκανα αυτή τη δουλειά. Την αγαπήσαμε όλοι και μας έκανε τεράστιο καλό, από πολλές απόψεις. Και εδώ να σταμάταγε η καριέρα του «Παρά πέντε», ήταν γιγάντιο κέρδος τα όσα λάβαμε από αυτή την υπέροχη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved