Έχετε δει τον κούκλο αδελφό του τυροκόμου του GNTM; Όχι; (photos)
Showbiz

Έχετε δει τον κούκλο αδελφό του τυροκόμου του GNTM; Όχι; (photos)

GNTM: Μπορεί ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι μοντέλων, όμως έχει και άλλον ωραίο η οικογένειά του! 

Ο λόγος για τον αδελφό του, Χρήστο με τον οποίο ο Παναγιώτης, ο τυροκόμος και κτηνοτρόφος του φετινού κύκλου του Greece's Next Top Model είναι πολύ δεμένος.

Ο Χρήστος και ο Παναγιώτης δεν μοιάζουν και πάρα πολύ, όμως είναι και οι δύο πολύ γοητευτικοί και έχουν κοινές εμπειρίες και πορεία ζωής.

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος μάλιστα, είχε μιλήσει πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου με αφορμή την πρώτη δοκιμασία της γυμνής φωτογράφισης των παικτών του GNTM και είχε πει μεταξύ άλλων: «Αυτό που είδα εχθές με εξέπληξε. Η μητέρα μας περίμενε πως είναι κάποιο αστείο και ο Παναγιώτης δεν θα την κάνει. Έπαθε ένα σοκ. Δεν το περίμενε».

Και συνέχισε: «Εγώ γέλασα, επειδή έβλεπα και τα άλλα GNTM, δεν μου φάνηκε κάτι απρόοπτο. Ο μπαμπάς δεν είπε τίποτα. Τον καθησύχασα εγώ. Δεν είπε κάτι, θα του τα πει από κοντά μάλλον».

Όσο για τη σχέση του με τον αδελφό του, είχε πει στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη: «Παντού είμαστε μαζί. Το GNTM, μας χώρισε το περισσότερο καιρό από όλη μας τη ζωή. Είμαι χαρούμενος όμως γιατί βλέπω τον αδερφό μου να πραγματοποιεί τα όνειρά του».

Δείτε κοινές φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved