Μενεγάκη: Η θέα από το σπίτι της στην Άνδρο είναι μαγική – Δες τη νέα φώτο
Showbiz

Μενεγάκη: Η θέα από το σπίτι της στην Άνδρο είναι μαγική – Δες τη νέα φώτο

Τις αγαπημένες γωνιές της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο τις έχει δει, όμως αυτή τη θέα που έχει το σπιτικό της δεν την είχαμε δει και εντυπωσιαστήκαμε!

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το νησί, έχει δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες και μας έχει δείξει τις ομορφιές του. Το ίδιο βέβαια και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος αλλά και η πεθερά της Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου που είναι ενργή στο instagram!

H φύση του νησιού, η θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και οι όμορφες κατοικίες που διαθέτουν ο Μάκης και η Ελένη φαίνεται ότι προσφέρουν στην παρουσιάστρια την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεται. Άλλωστε, είναι κάτι που είχε με τον τρόπο της αναφέρει, όταν ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό αέρα ότι την επόμενη χρονιά θα σταματήσει από την μικρή οθόνη: «Είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά… Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει».

To Σαββατοκύριακο βρέθηκε ξανά στην Άνδρο και πόσταρε μία υπέροχη φωτογραφία, αλλά και η πεθερά της πόσταρε μία φωτογραφία και μας έδειξε τη μαγική θέα.

Δείτε την στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved