Θλίψη για Πάολα και Καρρά! Πέθανε από κορονοϊό στενός συνεργάτης τους (pics)
Showbiz

Θλίψη για Πάολα και Καρρά! Πέθανε από κορονοϊό στενός συνεργάτης τους (pics)

Ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του βιολιού ο οποίος είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού -λαϊκού κυρίως- τραγουδιού, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

Ο λόγος για τον Ζήση Κασιάρα, έναν από τους καλύτερους βιολιστές της χώρας μας ο οποίος προ ημερών εμφάνισε συμπτώματα και βρέθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Αρχικά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του, ήταν σε καλή κατάσταση. Όμως όσο περνούσαν οι μέρες, η υγεία του επιδεινωνόταν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Μετά από άνιση μάχη, άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μόλις 53 ετών.

Το όνομά του προστίθεται στη μακάβρια λίστα των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας, γεγονός που έχει σκορπίσει τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και ο Ζήσης Κασιάρας είχε συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την Πάολα, τον Βασίλη Καρρά, τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, τα social media έχουν πλημμυρίσει από συλλυπητήρια και γλυκά λόγια για τον γνωστό μουσικό που είχε αφήσει το στίγμα του στον χώρο που υπηρέτησε με μεράκι και αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved