Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο gossip-tv: «Πρόσεχα πάρα πολύ! Δεν ξέρω πού κόλλησα κορονοϊό»
Showbiz

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο gossip-tv: «Πρόσεχα πάρα πολύ! Δεν ξέρω πού κόλλησα κορονοϊό»

Ένα από τα 865 κρούσματα της χθεσινής ημέρας στη χώρα μας είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Όπως αποκάλυψε και μέσω του βίντεο που ανάρτησε, είχε ήπια συμπτώματα και αποφάσισε να κάνει τεστ για την ανεύρεση του ιού ώστε να διαπιστωθεί αν νοσεί. Δείτε παρακάτω το βίντεο...

Μάλιστα, πρόκειται για τη δεύτερη φορά που υποβάλλεται σε τεστ καθώς τον περασμένο Αύγουστο είχε νοσήσει η στενή συνεργάτιδά του Έλενα Κώνστα η οποία τότε είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό. Τότε το τεστ είχε βγει αρνητικό για τον γνωστό δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό, όχι όμως και τώρα αφού μετά από το rapid test και ένα επαναληπτικό τεστ που έκανε, βρέθηκε τελικά θετικός.

«Προσέχω, θεωρώ, πολύ, φοράω μάσκες και είμαι με τα αντισυπτικά συνέχεια» δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος άρχισε να μη νιώθει και πολύ καλά από την περασμένη Δευτέρα.

«Είχα τη Δευτέρα ένα ψιλοπονοκέφαλο και άρχισα να νιώθω ατονία» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Πήρα τηλέφωνο τον αρχισυντάκτη και μου είπε να μην πάω στο πλατό του ΦλΕΡΤ και μου έστειλαν σπίτι άνθρωπο για να μου κάνει το τεστ και έκανα και το rapid test που βγήκε αρνητικό όμως το δεύτερο που έκανα και τα αποτελέσματα βγαίνουν αργότερα, βγήκε θετικό».

Το γεγονός αυτό αναγκαστικά αλλάζει και τα δεδομένα για την καθημερινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης η οποία σήμερα και αύριο δεν θα προβληθεί καθώς οι περισσότεροι από τους συντελεστές της έχουν έρθει σε επαφή με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που είναι πλέον επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Φυσικά η ανησυχία του δημοσιογράφου δεν σταματάει εδώ καθώς και οι γονείς του με τους οποίους ήρθε σε επαφή την περασμένη Κυριακή θα πρέπει και εκείνοι να υποβληθούν σε τεστ ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν κολλήσει.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του, ο ίδιος δηλώνει καλά, δεν έχει πλέον ούτε δέκατα όπως το προηγούμενο εικοσιτετράωρο, όμως θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι σε καραντίνα για τουλάχιστον 14 μέρες, όπως ορίζουν και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved