Ρούλα Βροχοπούλου: Κάνει απολογισμό ζωής! Πώς ζει σήμερα, στα 70 της χρόνια;
Showbiz

Ρούλα Βροχοπούλου: Κάνει απολογισμό ζωής! Πώς ζει σήμερα, στα 70 της χρόνια;

Τον απολογισμό της ζωής της, στα 70 της χρόνια έκανε η Ρούλα Βροχοπούλου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η πρώην παίκτρια του The Wall που είχε προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας με τον γάμο της με τον Αλβανό Φραν ο οποίος ήταν κατά 29 χρόνια νεότερος, σήμερα ζει μόνη της και έχει αφοσιωθεί στον γιο της, Νίκο ο οποίος ζει στο εξωτερικό.

«Ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου σαν τον φοίνικα» είπε αρχικά η Ρούλα Βροχοπούλου και συνέχισε: «Έχω απογοητευτεί από φιλίες και έχω αφοσιωθεί πια στο παιδί μου και στα ζώα».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Μετά την πικρή εμπειρία μου με τον κατά 29 χρόνια μικρότερο πρώην σύζυγό μου έχω αποκλείσει τους άνδρες από τη ζωή μου». Δεν προσπαθεί πλέον να αποκτήσει κάποιον σύντροφο καθώς λέει: «Έχω να βγω 14 χρόνια με άνδρα. Δεν βγαίνω ούτε για καφέ».

Για τον πρώην σύζυγό της, η ίδια αποκάλυψε: «Σήμερα ο Φραν είναι καλά, έχει κάνει οικογένεια, έχει τρία παιδάκια και είναι ευτυχισμένος».

Στη συνέχεια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια: «Ο πατέρας μου μας πέταξε σε μια παράγκα. Σιτιζόμουν από τα σκουπίδια και πουλούσα γιασεμιά». Και τόνισε με πόνο ψυχής: «Έχω βιώσει πάρα πολύ τη φτώχια».

Στη συνέχεια δήλωσε για την εποχή που πρωτοξεκίνησε την καριέρα της ως αεροσυνοδός: «Πήγα στο Λονδίνο να σπουδάσω ιατρική. Είδα σε μία αγγελία ότι στην Ολυμπιακή ζητούν αεροσυνοδούς και πήγα».

Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε: «Ήταν λάθος που πήγα στο reality. Η δημοσιότητα δεν μου έκανε καλό».

Στον απολογισμό της ζωής της η Ρούλα Βροχοπούλου είπε με ειλικρίνεια: «Τα χρήματα δεν είναι τίποτα μπροστά στην ευτυχία. Αυτή τη στιγμή έχω τα πάντα και δεν έχω τίποτα».

Όσο για το όνειρο της ζωής της, είπε: «Εύχομαι ο γιος μου κάποια στιγμή να μου χαρίσει ένα εγγονάκι».

Ενώ παραδέχτηκε: «Εγώ φταίω που ο γιος μου έφυγε από την Ελλάδα. Ντρέπεται για μένα που έκλαιγα στις τηλεοράσεις». Και συνέχισε: «Αγάπησα τρεις άντρες, τον πατέρα του Νίκου του γιου μου, έναν Τούρκο και έναν Αλβανό. Είμαι ιντερνάσιοναλ... Εγώ έφταιγα για τους χωρισμούς μου».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη -μετά από καιρό- της Ρούλας Βροχοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved