Γιάννης Σπαλιάρας: «Θέλω πολύ να γίνω πατέρας»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Θέλω πολύ να γίνω πατέρας»

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στις «8 λέξεις», ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει πως η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδιά του.

Σύντομα θα τον δούμε να συμμετέχει στο σίριαλ του ΣΚΑΪ, σε ένα ρόλο-κλειδί.

Για τις ανάγκες της σειράς ο Γιάννης Σπαλιάρας μετακόμισε στην Κύπρο, ενώ την περασμένη βδομάδα επέστρεψε ολοκληρώνοντας ένα μέρος των γυρισμάτων.
Πίσω του είχε αφήσει μια μεγάλη αγάπη, που αν και την ξέρει μόνο δυόμισι μήνες, του έχει κλέψει την καρδιά. Είναι η γάτα του, η Χούπμι, την οποία είχε βρει στο δρόμο και την πήρε σπίτι του.
Ο πρώην «σφάχτης της καρύδας», όπως τον αποκαλούσαν στο «Survivor 1», είναι πολύ ευαίσθητος και ανεβάζει συχνά βίντεο με το γατάκι του.


Ο ηθοποιός και μοντέλο τρέφει μεγάλη αγάπη και στα παιδιά και θα ήθελε πολύ να γίνει πατέρας:
«Εύχομαι να μου συμβεί… αγαπώ πολύ τα παιδιά και θέλω να γίνω πατέρας», δηλώνει στα 45 του. Έχει περάσει όμως από το μυαλό του η σκέψη να υιοθετήσει, καθώς ακόμα δεν έχει βρει τον έρωτα της ζωής του; «Να σου πω την αλήθεια, δεν μου έχει περάσει ακόμα από το μυαλό αυτό… Θα ήθελα να κάνω παιδί από έρωτα. Να βρω την ιδανική γυναίκα και να κάνουμε μαζί οικογένεια» τονίζει στην On time.

Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά του, νιώθει πολύ καλά με τα γυρίσματα αφού γνωρίζει τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου καθώς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Έρωτας», όπου ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved