Η Μενεγάκη μας έχει «βάλει» στο σπίτι της και αυτές είναι οι πιο αγαπημένες της γωνιές!
Showbiz

Η Μενεγάκη μας έχει «βάλει» στο σπίτι της και αυτές είναι οι πιο αγαπημένες της γωνιές!

Μπορεί ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη να βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου όμως το καταφύγιό της, εκεί που ξεκουράζεται και θέλει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της, είναι το όμορφο σπίτι της στα Μελίσσια. 

Την πόρτα του περνάνε μόνο πολύ σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή της, άνθρωποι που εμπιστεύεται και αγαπάει καθώς είναι το ησυχαστήριό της και η οικογενειακή της εστία την οποία η Ελένη θεωρεί ό,τι πιο ιερό.

Το έχει διακοσμήσει με μεγάλη αγάπη και πολλή προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Βελούδινοι καναπέδες και ανατολίτικα χαλιά στο σαλόνι, εντυπωσιακή ξύλινη τραπεζαρία πολλών θέσεων για όλα τα μέλη της οικογένειας και καλούς φίλους σε βραδιές που οργανώνει η ίδια στο σπίτι, άνετα δωμάτια και πολύ λειτουργική -μοντέρνου σχεδιασμού- κουζίνα όπου περνάει πολύ χρόνο η ίδια, είναι τα πιο αγαπημένα της σημεία μέσα στο σπίτι.

Όσο για τους εξωτερικούς χώρους, ο κήπος με τα πολλά και διαφορετικά φυτά και λουλούδια αλλά και ένα playground για να διασκεδάζουν τα παιδιά της -πλέον μόνο η μικρή Μαρίνα- είναι επίσης δύο αγαπημένες γωνιές της Ελένης Μενεγάκη.

Ένας ακόμα χώρος που δείχνει να κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της όμορφης παρουσιάστριας είναι η βιβλιοθήκη της η οποία είναι πολύ ενημερωμένη μιας και η Ελένη δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για το διάβασμα. Εκεί απομονώνεται όταν θέλει να ηρεμήσει από όλους και όλα και να χαθεί στις σελίδες κάποιου βιβλίου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει ανεβάσει η ίδια και μας έχει δώσει μία ιδέα από τη διακόσμηση του υπέροχου σπιτιού της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved