Η Παλαιολόγου αποκαλύπτει: «Με τον Σωτήρη κάναμε ένα ακόμα βήμα και μένουμε μαζί»
Showbiz

Η Παλαιολόγου αποκαλύπτει: «Με τον Σωτήρη κάναμε ένα ακόμα βήμα και μένουμε μαζί»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μια γνήσια, αυθόρμητη, δυναμική, γοητευτική και παρορμητική κριαρίνα που δεν χαϊδεύει τα αυτιά κανενός.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη, για τους δυο γάμους και τα διαζύγια της, ενώ αποκάλυψε αν σκέφτεται να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.


Το τελευταίο διάστημα έχεις δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη, Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήσουν μόνη ή με τον σύντροφο σου παρέα;


Δυστυχώς πέρασα μόνη όλη την καραντίνα. Μάλλον όχι ψέματα, όχι εντελώς μόνη, παρέα με τον γατάκο μου. Τον Ορφέα μου. Μόνη αγκαλίτσα με τον μικρό μου Ορφέα. Του είμαι ευγνώμων γιατί δεν ξέρω πως θα περνούσα αν δεν είχα αυτό το πλάσμα συντροφιά. Γενικά όμως κράτησα την ψυχραιμία μου. Τηρούσα τα μέτρα. Δεν είμαι από τους συνομωσιολόγους πού λένε πως δεν υπάρχει ιός και τέτοιες μπούρδες. Ιός υπάρχει και είναι και πάρα πολύ επικίνδυνος, γιατί δεν τον γνωρίζουμε ακριβώς, ούτε έχουμε ανακαλύψει τη συμπεριφορά του. Είναι ένας πολύ ύπουλος καινούργιος εχθρός. Να σου πω δε πως το μόνο καλό που μου έκανε η καραντίνα ήταν που άρχισα να μαγειρεύω (γέλια). Δεν το έκανα συχνά μέχρι τότε, ενώ μαγειρεύω πολύ καλά και μάλιστα μου αρέσουν πολύ οι μαμαδίστικες μυρωδιές και συνταγές. Βασικά για να πω την αλήθεια ούτε και πολλές σπιτοδουλειές έκανα μέχρι εκείνη τη στιγμή, γιατί έχω μια εξαιρετική κυρία που έρχεται και φροντίζει το σπίτι, την κυρία Μαργαρίτα που είναι πια σαν δεύτερη μαμά μου.


Τουλάχιστον τώρα μένετε στο ίδιο σπίτι με τον Σωτήρη Χατζάκη; Σε περίπτωση μιας νέας καραντίνας, θα κλειστείτε παρέα μέσα αυτήν τη φορά;
Φυσικά! Ναι, το τελευταίο διάστημα αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα και να μείνουμε μαζί. Αλλά κοίτα, αν και πάλι τύχει να έρθουμε σε επαφή με κόσμο πολύ ή να έχουμε την υποψία πως μπορεί κάτι να συμβαίνει και να είμαστε ασυμπτωματικοί, θα κάνουμε το μοντέλο τύπου, «ας απομακρυνθούμε λίγο, από μακριά, αγαπημένοι και υγιείς». Αν και ο φόβος πάντα θα υπάρχει.


Έρωτας κεραυνοβόλος ή φιλία που εξελίχθηκε σε σχέση;
Δεν πιστεύω στους κεραυνοβόλους έρωτες. Έχω «καεί» κάποιες φορές από αυτούς. Είναι μια σχέση με πολύ γερές βάσεις. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Εχουμε συνεργαστεί κάποιες φορές. Υπάρχει εκτίμηση, θαυμασμός τα οποία είναι πολύ βασικά στοιχεία για μια σχέση.

Πηγή:Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved