Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Θα ήθελα να τους συγχωρήσω, αλλά δε νομίζω..."
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Θα ήθελα να τους συγχωρήσω, αλλά δε νομίζω..."

H Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθε Πέμπτη βράδυ κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές με το «Γράμμα για σένα» από τη συχνότητα του ΟPEN.

Η γοητευτική παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ανέφερε σε ποιους οφείλει συγγνώμη και σε ποιους ευχαριστώ.

Κάθε Πέμπτη βράδυ κρατάς συντροφιά στους τηλεθεατές με το «Γράμμα για σένα» από τη συχνότητα του ΟPEN.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και ταυτόχρονα ήρεμη, γιατί νιώθω ότι ξαναμπαίνω στο φυσικό μου χώρο. Είναι ευλογία ότι η επαφή με τους τηλεθεατές παραμένει ουσιαστική.'

Το δελτίο τύπου του προγράμματος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όσοι επιθυμούν να εκφράσουν το ευχαριστώ τους, να συγχωρέσουν όσους τους πλήγωσαν ή και να ζητήσουν τη δική τους συγγνώμη, έχουν πια το προσωπικό τους βήμα μέσω της εκπομπή. Αλήθεια, σε ποιους οφείλεις εσύ ευχαριστώ;

Σαφέστατα στους γονείς μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή, αλλά καθημερινά είναι στη σκέψη μου. Τη μητέρα μου είχα την ευκαιρία να την ευχαριστήσω πολλές φορές. Ποτέ δεν είναι αρκετό, όμως, θεωρώ απαραίτητο το ευχαριστώ στους γονείς, όταν έχουν προσπαθήσει με εντιμότητα να μεγαλώσουν σωστά τα 2 παιδιά τους.

Έχεις συγχωρέσει όσους σε έχουν πληγώσει;

Με έχουν πληγώσει αρκετοί άνθρωποι. Θα ήθελα να τους συγχωρήσω, αλλά δε νομίζω ότι έχω την ωριμότητα να το κάνω. Θεωρώ ότι πρέπει να δουλέψω αυτό το κομμάτι. Είναι ο μόνος τρόπος για να πας μπροστά. Πιστεύω να τα καταφέρω. Το θέλω πολύ.

Σε ποιον άνθρωπο οφείλεις συγγνώμη;

Λέω πάντοτε συγγνώμη. Δεν αφήνω ποτέ τις σχέσεις ανοιχτές, όταν υπάρχει μια ρωγμή. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πράγματα που δεν έχω καταλάβει. Καμιά φορά μπορείς να αδικήσεις έναν άνθρωπο χωρίς πρόθεση. Δεν θυμάμαι ένα συγκεκριμένο παράδειγμα να σου αναφέρω, αλλά σίγουρα έχω κάνει και λάθη. Δεν είμαι αλάνθαστη, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved