Φ. Σοφιανός: Παραλίγο να πνιγεί στα ανοιχτά του Ευβοϊκού! Η συγκλονιστική περιγραφή του
Showbiz

Φ. Σοφιανός: Παραλίγο να πνιγεί στα ανοιχτά του Ευβοϊκού! Η συγκλονιστική περιγραφή του

Ο Φίλιππος Σοφιανός υπήρξε ένας από τους ωραιότερους άντρες του καλλιτεχνικού χώρου και έχει στο ενεργητικό του σπουδαίες συνεργασίες σε τηλεόραση και θέατρο. 

Ο ίδιος σε μία συνέντευξη εξομολόγηση στα Νέα, αποκαλύπτει μία άγνωστη περιπέτεια που είχε με σκάφος που παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Η περιγραφή του σοκάρει και συγκλονίζει. Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε...

Πότε το αισθανθήκατε αυτό; Πότε νιώσατε ότι χρειάζεται να απελευθερωθείτε από τα πράγματα που θεωρούσατε ότι δεν ήταν απαραίτητα;

Ήταν Πρωτομαγιά του 2009 και φεύγω με το φουσκωτό μου να πάω να βρω κάποιους φίλους μου στην Ερέτρια μόνος. Ήταν λίγο δύσκολο εκείνη την ημέρα να βγεις από το Λαύριο στον Ευβοϊκό, δεδομένου ότι είχε βοριά. Αλλά είχα αρκετή πείρα. Κάποια στιγμή, λίγο πριν από τον Ωρωπό, μπαίνω σε ένα λιμανάκι να κάνω ένα τσιγάρο και να συνεννοηθώ με τους φίλους που με περίμεναν. Σε αυτό το διάστημα η θάλασσα έγινε λάδι. Ανοίγω τη μηχανή, ανεβάζω ταχύτητα περίπου στα 45 μίλια, δηλαδή περίπου 90 χιλ. την ώρα. Κάποια στιγμή σπάει η ντίζα της μηχανής. Κάνει μια απότομη κίνηση και όντας εγώ όρθιος πάνω στο σκάφος βρέθηκα μέσα στη θάλασσα στη μέση του Ευβοϊκού.

Το βάρος του σώματός σας επί 90.

Ακριβώς. Το σκάφος επίσης είχε αρχίσει να κάνει κύκλους - θανάτου. Φοβόμουν μήπως έρθει κατά πάνω μου. Άρχισα να δίνω τη μάχη μου κολυμπώντας, ελπίζοντας ότι θα περάσει κάποιος για να με σώσει. Περνούσαν οι ώρες και είχα αρχίσει να κουράζομαι. Έπειτα άρχισα να έχω παραισθήσεις και να θέλω να τελειώσει αυτό το μαρτύριο που περνούσα. Το σώμα μου είχε γίνει μολύβι, σε πολλά σημεία δεν το ένιωθα, συν του ότι είχα ν' αντιμετωπίσω και τους γλάρους που έρχονταν κάθε λίγο κατά πάνω μου. Τη στιγμή που ήμουν πεισμένος ότι μέχρι εκεί ήταν το καντήλι μου, ακούω το ήχο μιας μηχανής. Έτσι σώθηκα. Με έσωσε ο άγιος ψαράς Κίμωνας. Του χρωστάω τη ζωή μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved