Ιωάννα Μαλέσκου: Όλη η αλήθεια για την προσωπική της ζωή
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Όλη η αλήθεια για την προσωπική της ζωή

Ελεύθερη παρά τις φήμες πως της θέλουν να έχει επιστρέψει σε μια παλιά της αγάπη είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και της εκπομπής «Love it» μπορεί να μην μιλά για τα προσωπικά της όμως οι κοντινοί της άνθρωποι γνωρίζουν καλά πως αυτή τη περίοδο είναι εντελώς μόνη.
Βέβαια έχουν ήδη ξεκινήσει και τη φλερτάρουν, καθώς από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε η «μεταγραφή» της στον ΣΚΑΪ, τράβηξε την προσοχή όλων, όχι μόνο για την παρουσίασή της, αλλά και για την εντυπωσιακή παρουσία της.


Σύμφωνα με τη Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου, μετά τον χωρισμό της από νεαρό που ήταν υπεύθυνος στην τεχνική υπηρεσία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με τον οποίο υπήρξε 4 χρόνια αρραβωνιασμένη, προσέχει πολύ που θα δώσει ξανά την καρδιά της.
Η ίδια που προσπαθεί κάθε φορά να δίνει τον καλύτερο της εαυτό στην tv, όπως λέει στην παρέα της, δεν έχει χρόνο ακόμα για νέους έρωτες αφού προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή της Αθήνας!
Η μεγάλη της αγάπη τα τελευταία χρόνια είναι η Balloo. Το μικρόσωμο γαλλικό μπουλντόγκ συνοδεύει παντού την παρουσιάστρια, από τις συσκέψεις με τους συνεργάτες της και τα στούντιο φωτογράφισης, μέχρι τα παρασκήνια και το πλατό του ΣΚΑΪ.
Μάλιστα πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου δημιούργησε στο σκυλάκι της λογαριασμό στο instagram με περισσότερους από 2000 followers όπου εκεί ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της με την Balloo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved