Big Brother: Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας μετά την αποχώρηση! Ποια συνάντησε;
Showbiz

Big Brother: Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας μετά την αποχώρηση! Ποια συνάντησε;

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και μάλιστα μέσα σε πανηγυρισμούς των συμπαικτών της που ούρλιαζαν από χαρά. 

Κάπως άκομψη ως συμπεριφορά όμως όντως συνέβη και αυτό κατά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας του κοινού που ήθελε την επαγγελματία παίκτρια πόκερ εκτός παιχνιδιού.

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα λοιπόν, η Χριστίνα είναι εκτός και μάλλον δείχνει ανυπόμονη να μπει στους παλιούς ρυθμούς ζωής της, πριν μπει στο παιχνίδι.

Φυσικά, τους πρώτους που θα ήθελε να συναντήσει μετά την έξοδό της θα ήταν η οικογένειά της και φυσικά οι φίλοι της που τόσο πολύ της είχαν λείψει όλο αυτό το διάστημα του εγκλεισμού της.

Όμως δεν ήταν οι μόνοι οι παραπάνω. Χθες ανάρτησε μία φωτογραφία της με πρώην συμπαίκτριά της με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του Big Brother.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή που είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι μόλις μία εβδομάδα πριν. Μάλιστα, οι δύο φίλες θέλησαν να... τρολάρουν τον καβγά που είχε γίνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού με αφορμή το... χαρτί υγείας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστίνας, την πρώτη μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved