Κατερίνα Στικούδη: «Όσο περνάν τα χρόνια τον ερωτεύομαι περισσότερο τον άντρα μου»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Όσο περνάν τα χρόνια τον ερωτεύομαι περισσότερο τον άντρα μου»

Η Κατερίνα Στικούδη έχοντας απαντήσει στις αρνητικές κριτικές του παρελθόντος, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εκείνη, βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα όνειρα που έκανε παιδί, για το γάμο της, ενώ αποκάλυψε αν είναι ευαίσθητη ή «σκληρή».

Να πάμε για λίγο πίσω, στο παρελθόν. Τι όνειρα έκανες όταν ήσουν παιδί; Το είχες φανταστεί αυτό που ζεις σήμερα;

Η αλήθεια είναι ότι σαν παιδί πάντα έπαιρνα μέρος σε διάφορες παραστάσεις που γίνονταν στο σχολείο, είτε θεατρικές, είτε μουσικές, αλλά όπως έκαναν όλα τα παιδάκια έτσι έκανα και εγώ. Δεν υπήρχε κάποιο όνειρο πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εγώ ήθελα να γίνω οδοντίατρος... τώρα αλλού με έφερε η ζωή! Είχα περάσει στη σχολή Ιατρικών Εργαστηρίων στη Λάρισα, ήθελα να δώσω και κατατακτήριες να μπω στην Οδοντιατρική, υπήρχε ένας στόχος. Δεν ενθουσιάστηκα όμως πολύ από τη συγκεκριμένη σχολή. Άρχισα να νιώθω λίγο άβολα και έτσι δοκίμασα την τύχη μου στα καλλιστεία το 2005. Και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

-Είχες κάνει άλλες δουλειές πριν ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά; Όταν ήσουν φοιτήτρια ας πούμε;

Πάρα πολλές δουλειές είχα κάνει ως φοιτήτρια γιατί ήθελα να έχω τα δικά μου χρήματα και να είμαι ανεξάρτητη. Αυτό είναι κάτι που με χαρακτηρίζει από παιδάκι. Προπονούσα κάποια παιδάκια στο κολυμβητήριο, εργαζόμουν σε ένα γυμναστήριο κατά καιρούς, μετά ήμουν υποδοχή σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, δεν ήθελα να υποχρεώνω τους γονείς μου να με συντηρούν οικονομικά ήθελα και εγώ να μπορώ να κάνω τις δικές μου κινήσεις.

-Τελικά Κατερίνα είσαι «σκληρή» γυναίκα ή ευαίσθητη;

Εξαρτάται από τις περιστάσεις. Πάντως, καλό είναι να δείχνουμε ευαισθησία σε πολλά πράγματα στη ζωή, ακόμα και για τα ζωάκια. Βλέπω καθημερινά πολλά να τα έχουν παρατήσει στο δρόμο... Ο σεβασμός στην οποιαδήποτε μορφή ζωής δείχνει την ανθρωπιά μας.

-Είσαι vegan;

Όχι, γιατί η διατροφή μου απαιτεί πολύ πρωτεΐνη, αλλά είμαι πολύ κοντά στο να γίνω.

-Αλλάζει κάτι στη σχέση μετά τον γάμο τελικά;

Συνεχίζω να είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου.

-Είσαι παραδοσιακή γυναίκα στο γάμο; Μαγειρεύεις; Πως σε επηρέασε ο σύζυγος σου και πως τον έχεις εσύ επηρεάσει;

Θέλω να φροντίζω τον άντρα μου, να τον προσέχω όπως κάνει κι αυτός! Οι δουλειές είναι μοιρασμένες στο σπίτι μας, χωρίς αυτό να ακούγεται σαν υποχρέωση ή σαν εξαναγκασμός. Είμαι τυχερή που του αρέσει να μαγειρεύει κι αυτός είναι τυχερός που κάνω πράγματα που δεν του αρέσει να κάνει όποτε... όλοι είναι χαρούμενοι. Κάποιες συνήθειες του που μπορεί να με ενοχλούσαν, τώρα μου φαίνονται γοητευτικές. Όσο περνάνε τα χρόνια τον ερωτεύομαι όλο και περισσότερο! Τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνει για μένα καθημερινά.

-Είσαι ένας άνθρωπος που έχει δεχτεί αρκετή κριτική. Αλλά μέσα από τις τοποθετήσεις σου, τα τραγούδια και την τέχνη σου δίνεις πάντα απάντηση και φαίνεται πως έχεις πολύ αυτοπεποίθηση. Πώς το καταφέρνεις αυτό;

Είναι έμπνευση πολλά σχόλια που μπορεί να κρύβουν εμπάθεια για μένα! Το να μην αρέσει κάτι σε κάποιον είναι αποδεκτό. Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι η αδικία. Αν και θεωρώ ότι μετά από το «Your Face» αρκετά πράγματα άλλαξαν πάρα πολύ ειδικά στον τομέα τον τραγουδιστικό και της ερμηνείας. Χαίρομαι πάρα πολύ που πήρα μέρος σε αυτό το παιχνίδι γιατί ήταν καθαρά δική μου επιλογή και ήταν πάρα πολλοί οι συνεργάτες που δεν ήθελαν να πάω και χαίρομαι που είχα δίκιο, εν τέλει. Η όλη εμπειρία μόνο θετικά πράγματα είχε να μου προσφέρει και στο υποκριτικό κομμάτι όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω πολλούς ρόλους, αλλά και στο τραγουδιστικό που και εγώ πειραματίστηκα μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Ερμήνευσα τραγούδια που ο κόσμος δεν φανταζόταν ποτέ πως μπορούσα καν να πλησιάσω. Οπότε έχει αλλάξει πάρα πολύ αυτό που υπήρχε, η τόση πολλή κριτική όσον αφορά τις τραγουδιστικές μου ικανότητες. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η Σοφία Λαζοπούλου, η δασκάλα μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Με πολλή δουλειά και με σωστή μελέτη έχουμε καταφέρει να πάμε σε ένα άλλο επίπεδο και χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό, της οφείλω πολλά.

-Η κριτική, όμως, που έχεις δεχτεί δεν έχει να κάνει μόνο με το ερμηνευτικό κομμάτι, αλλά και με άλλα πράγματα όπως οι φωτογραφίσεις σου ή τα εξώφυλλα που έχεις κάνει. Φαίνεται να έχεις άμυνες και να το χειρίζεσαι όλο αυτό πολύ καλά.

Ε, εντάξει, κοίταξε να δεις δεν μπορεί κάθε εικόνα που παρουσιάζουμε, κάθε ρούχο ή κάθε φωτογράφιση ή κάθε βίντεο κλιπ να αρέσει το ίδιο σε όλους. Κάποιοι μπορεί και να το κατακρίνουν. Είμαστε αρκετά πίσω σε αυτό το κομμάτι, είμαστε γενικά ένας πολύ συντηρητικός λαός σε σχέση με την καλλιτεχνική υπόσταση που έχουν κάποιοι τραγουδιστές ή κάποιοι ηθοποιοί στο εξωτερικό. Υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στο εξωτερικό και οι καλλιτέχνες δεν κατακρίνονται τόσο πολύ. Ωστόσο, θεωρώ ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο γιατί μέσα από το youtube και το google η πληροφορία ταξιδεύει πλέον πιο γρήγορα, θέλουμε, όμως, λίγη δουλειά σε αυτό το θέμα. Και πιο πολύ το γυναικείο φύλο είναι αυτό που κατακρίνεται πολύ πιο εύκολα, είναι πάντα ο εύκολος στόχος δυστυχώς. Γι' αυτό εγώ θεωρώ ότι οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη, είπε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved