Παλαιολόγου: «Εάν δεν δουλέψω, πολύ απλά δεν θα έχω ούτε τα βασικά»
Showbiz

Παλαιολόγου: «Εάν δεν δουλέψω, πολύ απλά δεν θα έχω ούτε τα βασικά»

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μια γυναίκα ακομπλεξάριστη που αγαπά τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τα social media και πόσο βαριέται να βάζει φίλτρα σε φωτογραφίες που ποστάρει, για το αν θα έκανε σχέση με μικρότερο και για τη ζημιά που έχει κάνει και στην ίδια ο κορονοϊός.

Ανεβάζεις φωτογραφία χωρίς φίλτρα, δίχως ρετούς στα «Social media. Μα πόσο ακομπλεξάριστη γυναίκα είσαι;

Ω ναι! Βαριέμαι απίστευτα να φτιάχνω μια εικόνα να και να βάζω φίλτρα στις φωτογραφίες μου. Θεωρώ πως αυτό που βλέπετε, ακριβώς αυτό είναι βρε παιδιά, δεν είναι κάτι άλλο, κάτι ψεύτικο, όπως δυστυχώς βλέπουμε σε πολλές άλλες φωτογραφίες καθημερινά στα Social. Για αυτό και όταν με βλέπουν από κοντά μου λένε «είσαι πολύ πιο όμορφη από ότι στην τηλεόραση ή στις φωτογραφίες» και αυτό εμένα με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, όταν την όποια ομορφιά έχει ένας άνθρωπος να μην την περνάει από χρώματα, φίλτρα, ρετούς. Αυτοί είμαστε όλοι, με τις φθορές μας.

Το ξέρεις πως αρέσεις σε πολλούς και μάλιστα όλων των ηλικιών, ξεκινώντας μάλιστα και από νεαρό κόσμο των 20 και 25 ετών;

Αυτό πάλι που το πας. Βρε τι έχω πάθει. Μου το λένε όντως!

Σχέση με μικρότερο έχεις κάνει;

Χμμμ κοίτα. Αν ο άλλος είναι πολύ μικρότερος, ε όχι. Τι να τον κάνω. Χάσμα γενεών. Δεν έχεις κοινά ενδιαφέροντα, ούτε μιλάς την ίδια γλώσσα, αλλά ούτε και μπορεί κάτι να μου προσφέρει.

Όπως τι;

Ε, όπως συναισθηματική ασφάλεια, σιγουριά. Στα 25 και στα 30 ακόμα μαθαίνεις, πειραματίζεσαι. Σπανίως έχεις κατασταλάξει. Αν είναι μια ηλικία ας πούμε 40 και κάτι ε, τότε το βλέπεις αλλιώς. Πάντως δεν έχω διάθεση για πειράματα αυτή την στιγμή

Κορονοιός; Πόση ζημιά έκανε σε εσένα;

Δυστυχώς πάρα πολύ μεγάλη. Ετοιμαζόμουν για παραστάσεις. Είχαμε κάνει τις πρόβες μας. Ηταν όλα τέλεια και ξαφνικά, όπως όλοι οι συνάδελφοι, μείναμε δίχως εργασία. Δεν ξέρω πια τι μου ξημερώνει αύριο. Δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν τα θέατρα, αν θα έχουμε δουλειά γιατί κακά τα ψέματα είναι το εισόδημα μας, να μπορούμε να ζήσουμε, να βιοποριστούμε. Δεν έχω καμία τράπεζα να μου βγάζει χρήματα και να μου τα χαρίζει καθημερινά. Εάν δεν δουλέψω, πολύ απλά δεν θα έχω ούτε τα βασικά. Ωστόσο, το βασικότερο όλων είναι αν θα έχουμε την υγεία μας και δεν μας «χτυπήσει» ο ιός. Κακώς ανοίξανε τα σύνορα. Ερχόντουσαν στην Ελλάδα δίχως να έχουν κάνει τεστ covid. Είχαμε φτάσει σε σημείο καλό. Κάποιες ημέρες είχαμε μηδέν κρούσματα και τώρα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά να ανοίξουν και πάλι όλες οι δουλειές και να κάνουμε όμορφα πράγματα στο θέατρο και την τηλεόραση, είπε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved