Ελένη Μενεγάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια και η μεγάλη αλλαγή στα 51 της χρόνια!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια και η μεγάλη αλλαγή στα 51 της χρόνια!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει σήμερα, 29 Οκτωβρίου τα γενέθλιά της και γίνεται 51 ετών!

H Ελένη Μενεγάκη γίνεται 51 ετών και ήδη γιόρτασε τα γενέθλιά της την Κυριακή που μας πέρασε με την οικογένειά της στα Άχλα της Άνδρου! Αυτά τα γενέθλια ήταν διαφορετικά, αφού τα γιόρτασε μακριά από το τηλεοπτικό πλατό και τις κάμερες...

Η παρουσιάστρια έσβησε τα κεράκια της στον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου έχοντας στο πλευρό της όλη την οικογένειά της.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο από τα γενέθλιά της και έγραψε στο instagram της: «Χρόνια μας πολλά, αν και οι δυο τα γιορτάζουμε λίγο νωρίτερα και ο ένας μια μέρα αργότερα. @teomisokalos 24/10 #eleni 29/10 @aggeloslatsios 30/11»!

Στα 51 της χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει τη μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή της... να μείνει εκτός τηλεόρασης, έστω και για μία σεζόν, και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένειά της!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν άλλαξε μόνο την καθημερινότητά της στα 51 της χρόνια, άλλαξε όμως και στυλ και ντύσιμο και απλά μας εντυπωσιάζει κάθε φορά...

Άλλωστε όπως είχε πει και πριν λίγες μέρες στους δημοσιογράφους: «Ξεκίνησα να κάνω γυμναστική, που δεν έκανα ποτέ… Είπα στη δασκάλα «δε θέλω να με λυπηθείς, θέλω να με χτυπήσεις άσχημα και να μη με αφήσεις να μη φύγω, γιατί θα φύω σιγά σιγά… δεν είμαι συνηθισμένη σ’ αυτά, οπότε έχω βάλει τη γυμναστική μου το πρωί, να περπατάω, που δεν είχα περπατήσει ποτέ, να κάνω πράγματα μέσα στο σπίτι μου, που δεν είχα το χρόνο…».

Δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη από την καθημερινότητά της και θα εντυπωσιαστείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved