Έκτορας Μποτρίνι: "Έχουμε μπερδέψει λίγο την τηλεόραση και το φαγητό"
Showbiz

Έκτορας Μποτρίνι: "Έχουμε μπερδέψει λίγο την τηλεόραση και το φαγητό"

Έκτορας Μποτρίνι απαντά για τα τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής.

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή, Εφιάλτης στην κουζίνα. Ο πετυχημένος chef κάνει τον απολογισμό του και μιλά για την οικονομική κρίση, το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και για τις εκπομπές μαγειρικής.

Η εκπομπή ακολουθεί την ίδια... συνταγή. Δεν έχεις αλλάξει κάτι.

Όχι, η συνταγή είναι η ίδια όμως κάνουμε μεγαλύτερες ανακαινίσεις στα εστιατόρια. Επενδύουμε περισσότερο στις κουζίνες. Οι αλλαγές είναι πιο ουσιαστικές στο μενού και στην ανακίνηση, αλλάζουμε φριτέζες, ψυγεία ό,τι μπορούμε.

Πέρα από τις δυσκολίες που περνάμε, για ποιον άλλο λόγο θεωρείς ότι τα πράγματα δεν οδεύουν προς την καλυτέρευση;

Είναι χειρότερα, γιατί έχουμε περάσει 10 χρόνια φοβερής οικονομικής κρίσης, ο κόσμος δεν έχει χρήματα, έχει δεινοπαθήσει οικονομικά και τώρα με τον κορονοϊό, κι αυτοί που δουλεύουν έχουν γονατίσει. Είμαι απαισιόδοξοι, πρέπει ο ένας να βοηθήσει τον άλλο όπως μπορεί, για να μπορέσουμε να περάσουμε όλη αυτή την κατάσταση, θα τα καταφέρουμε, θέλει υπομονή. Βέβαια οι οικονομικά ισχυροί θ' αντέξουν.

Ο Έλληνας παρακολουθεί τηλεοπτικές μαγειρικές αλλά δεν έχει χρήματα για να αγοράσει ή και χρόνο για να φτιάξει τα φαγητά αυτά, να τρώει καλά και με ποιότητα.

Έχουμε μπερδέψει λίγο την τηλεόραση και το φαγητό. Δεν έπεται ότι πρέπει να μαγειρέψουμε αστακό, γαρίδες και φουά-γκρά, μπορούμε να κάνουμε εξαι­ρετικό φαγητό με ρεβίθια. Η Ιταλική κι η Ελληνική κουζίνα είναι φτωχές, δεν είναι στην κουλτού­ρα μας να δουλεύουμε πανάκριβα πράγματα, κι εκεί πρέπει να κάνου­με. Υπάρχει το πολύ καλό φαγητό με φτηνά υλικά, εκεί είναι η μαγκιά του μάγειρα. Με χαβιάρι κι αστακοκαραβίδα, είμαστε όλοι καλοί μάγειρες, σημασία έχει να είμαστε καλοί με σαρδέλα και με φακές.

ΠΗΓΗ:ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved