Βλαντή: Επιτέλους αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη! «Είμαστε 2 χρόνια μαζί»
Showbiz

Βλαντή: Επιτέλους αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη! «Είμαστε 2 χρόνια μαζί»

Ήταν πριν από μερικούς μήνες και πιο συγκεκριμένα ανήμερα των γενέθλιών της μέσα στην καραντίνα, όταν μέσα από μια φωτογραφία η Παναγιώτα Βλαντή είχε αποκαλύψει το πιο γλυκό της μυστικό.

Η Παναγιώτα Βλαντή, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα φετινά πριβέ -λόγω κορονοϊού- γενέθλιά της ανέβασε μια όλο νόημα φωτογραφία που για εκείνους που ξέρουν, αποκαλύπτουν την ύπαρξη και άλλου ανθρώπου στο πλευρό της που το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Λίγους μήνες μετά μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη και πως εδώ και δυο χρόνια είναι σε σχέση με έναν άντρα που την έχει φέρει την ισορροπία στην προσωπική της ζωή.


«Μου αρέσουν οι άνθρωποι έχουν παλέψει στη ζωή τους πολύ, αυτό τους δίνει αυτόματα εξουσία. Αυτοί που έχουν παλέψει, πού έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί, σεμνός. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα».


Έτυχε να συναντήσεις τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου;
«Ναι αμέ, είναι η σχέση που έχω τώρα. Δεν έχω λόγο να το κρύβω, είμαι καλά σε αυτή τη σχέση. Ο άνθρωπος αυτός είναι εκτός του δικού μου χώρου και δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Έχω μια ωραία σχέση μ' έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δε θέλει να μιλάω πολύ για τη σχέση μας».


Είναι τόσο ισχυρή προσωπικότητα ο σύντροφος σου;
«Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, με την έννοια της προσωπικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ σεμνός».


Πόσο καιρό είσαστε μαζί;
«Είμαστε μαζί δύο χρόνια, αλλά δε θέλουμε δημοσιότητα, δεν μας αρέσει, κι αυτό είναι κάτι που σέβομαι πολύ»


Ακούγεσαι ήρεμη και καλά.
«Είμαι και τα δύο, ήρεμη και καλά»


Όταν η προσωπική ζωή κυλάει ομαλά, υπάρχει ισορροπία και στην επαγγελματική;
«Μπαίνουν όλα σε μια θέση, αποκτάς άλλου τύπου δύναμη. Ένας άνθρωπος σαν εμένα, που παλεύω μόνη μου στη δουλειά, από πάρα πολύ μικρή και με αντιξοότητες, έρχεται και "κουμπώνει" αυτό κάποια στιγμή, κι είναι ωραίο. Τώρα δεν κάνω όνειρα, πηγαίνω μέρα-μέρα», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved