"Στον στρατό είχα νεοσύλλεκτο τον Μπέζο, τώρα είμαι ταξίαρχός του στη σειρά"
Showbiz

"Στον στρατό είχα νεοσύλλεκτο τον Μπέζο, τώρα είμαι ταξίαρχός του στη σειρά"

Απίστευτη αποκάλυψη για τη νέα σειρά του ANT1, Παρουσιάστε.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος φέτος συνεργάζεται με τον Γιάννη Μπέζο, τον οποίο και γνωρίζει από αρκετά χρόνια πριν, όταν είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά σε ένα στρατόπεδο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία τους στο TV24

Έχετε έντονη καλλιτεχνική παρουσία στην Επίδαυρο και γενικότερα στο θέατρο. Ενας ηθοποιός του δικού σας βεληνεκούς ίσως να μην ενέδιδε στην τηλεόραση.

«Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, την κάμερα και το σινεμά. Είναι μια μορφή της δουλειάς μου που έχει και υποκριτικό ενδιαφέρον. Παράλληλα με το θέατρο στο οποίο είμαι παρών 47 χρόνια, κάνω και τηλεόραση. Εχω συμμετάσχει σε πολλές και ωραίες δουλειές».

Ποιο είναι το κριτήριο για να αποδεχτείτε μια πρόταση;

«Κατά καιρούς τα κριτήρια μου αλλάζουν. Εκείνο που παραμένει σταθερό μέχρι τώρα είναι το να έχω ωραίους συνεργάτες. Δεν αντέχω τα τοξικά άτομα και τις δύσκολες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν. Είναι βασικό με τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί να συνεννοούμαστε σε ευρύτερο επίπεδο και να περνάω καλά. Σαφώς με ενδιαφέρουν πολύ και οι συνθήκες δουλειάς. Σε αυτή τη σειρά ο μεγάλος πόλος έλξης ήταν ο Γιάννης Μπέζος αλλά και οι Γιάννης Μαυροματάκης η Ελένη Ουζουνίδου, . το συνεργείο, το καλογραμμένο κείμενο του Μάκη Πιτταρά και φυσικά ο Γιάννης Καραγιάννης που είναι εξαίρετος παραγωγός. Όλα συνέτειναν στο να πω το "ναι" με μεγάλη ευκολία. Ενας φιλος μου είχε πει: "Οταν έχεις δίλημμα σε ποια δουλειά να πας, να επιλέγεις αυτή που σε θέλουν πολύ". Κι εδώ με ήθελαν και αυτό είναι τιμητικό και κολακευτικό».

Κινείστε με άνεση τόσο σε δραματικούς όσο και σε κωμικούς ρόλους.

«Πάντα με ενδιέφερε να μπαίνω σε όλα τα είδη της υποκριτικής Δεν ήθελα να βάλω ταμπέλες στην πορεία μου. Έπαιζα στο θέατρο και στο "Κλουβί με τις τρελές" ένα τραβεστί και παράλληλα έκανα γυρίσματα στο "Νησί" υποδυόμενος τον πρόεδρο των χανσενικών στη Σπιναλόγκα. Αυτό καλλιτεχνικά έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά στην αρχή είναι δύσκολο να βρεις δουλειά. Οταν είσαι νέος δεν σε κατατάσσουν στη μνήμη και δεν έρχεσαι αμέσως στο μυαλό του άλλου όταν γίνεται η διανομή ρόλων».

Και τώρα, μετά από χρόνια, επιστρέψατε στον στρατό και μάλιστα ως ταξίαρχος.

«Η ζωή κάνει περίεργους κύκλους. Πριν πολλά χρόνια που ήμουν στον στρατό επιλοχίας στην Κόρινθο, είχα νεοσύλλεκτο τον Γιάννη Μπέζο και τώρα είμαι ταξίαρχός του και αυτός συνταγματάρχης. Εγώ τότε ασχολούμουν με το θέατρο, ο Γιάννης όχι. Είχα δει στα χαρτιά ότι έχει τελειώσει δραματική σχολή. Από τότε έχουμε μια καταπληκτική σχέση, τον αγαπώ και τον θαυμάζω και ας μην τον βλέπω συχνά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved