Aπίστευτο! Παρουσιαστής πρώτης γραμμής στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Showbiz

Aπίστευτο! Παρουσιαστής πρώτης γραμμής στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Να ξορκίσει το κακό και τις δύσκολες μέρες που περνάμε φαίνεται πως θέλησε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής ο οποίος χθες το βράδυ, αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Εμείς σήμερα στολίσαμε, με τόσα που ακούμε έχουμε ανάγκη από χαρά. Χρόνια Πολλά» έγραψε ο ίδιος, ανεβάζοντας φωτογραφία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίστηκε στο σπίτι.

Τι και αν ακόμα δεν έχει βγει ο Οκτώβρης και απομένουν σχεδόν δύο μήνες μέχρι τις γιορτές;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θέλοντας να φτιάξει τη διάθεσή του και να δώσει μία νότα χαράς και στο σπίτι του αλλά και στον εξάχρονο γιο του Αναστάση, έκανε όλη αυτή την υπέροχη ιεροτελεστία που περιμένουμε όλοι πώς και πώς κάθε χρόνο.

Μία με τον κορονοϊό που έχει καταλύσει τα πάντα και έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα όλων μας αλλά και μία με τον τρομερό σεισμό χθες το μεσημέρι στη Σάμο από τον οποίο θρηνούμε θύματα, έχουν επιδεινώσει την κατάσταση της ψυχολογίας όλων μας.

Με τέτοιες μικρές "ενέσεις" αισιοδοξίας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε, με τον τρόπο του, να στείλει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους όσοι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όσο για το δέντρο του σπιτιού του, είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved