Showbiz

Συγκλονίζει ο Χαρδαβέλλας: «Ήθελα να αποδείξω στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει, θα τον φάω εγώ»

Gossip-tv Team

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, μετά από καιρό, έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή Πρωινό μιλώντας για την τεράστια πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και τις προσωπικές δύσκολες μάχες που έχει δώσει. 

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος, μίλησε για την πίεση του ανταγωνισμού, τα προβλήματα της υγείας του, αλλά και για το γάμο του που σε αντίθεση με τις προβλέψεις των φίλων του κράτησε 28 χρόνια.

Για την Αγγελική Νικολούλη που υπήρξε στενή συνεργάτιδά του, παραδέχτηκε: «Η Αγγελική κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή τώρα απ’ ό,τι την έκανα εγώ τότε».

Για το γεγονός ότι συνεχίζει να είναι ενεργός στη δημοσιογραφία 50 χρόνια και 41 στην τηλεόραση, ο Κώστας Χαρδαβέλλας τόνισε: «Ακόμη έχω να πω και να δώσω πράγματα. Όλο αυτό που κάνω για μένα είναι ζωή».

Για την πορεία του στην τηλεόραση έκανε την αυτοκριτική του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω παραδεχθεί ότι έχω κάνει κίτρινα πράγματα στην τηλεόραση που μετανιώνω τώρα».

Όσο για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του πριν από μερικά χρόνια, είπε: «Ήθελα να αποδείξω στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει αυτός, θα τον φάω εγώ. Έκανα χημειοθεραπείες και εκπομπή στο Alter. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι είμαι τρελός».

Τα συναισθήματά του ήταν ανάμεικτα όμως μία φορά ένιωσε φόβο καθώς αποκάλυψε: «Φοβήθηκα όταν μου είπαν οι γιατροί ότι πέσανε όλες οι τιμές μου, σταματήσαμε τις χημειοθεραπείες και μου είπαν ‘δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μπορείς να ‘φύγεις’’».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, είπε: «Οι φίλοι μου στοιχημάτιζαν στον γάμο μου ότι θα χωρίσω πάλι, αλλά έμεινα 28 χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved