Showbiz

Παππά για Σπυροπούλου: «Όταν τελειώσω με κάποιον σβήνει για μένα»

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στο «Πρωινό» για τα τεστ κορονοϊού που έχει κάνει, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποιον ξεχωρίζει από το GNTM!

Αρχικά η Χριστίνα Παππά είπε: «Έχω κάνει συνολικά 11 ή 12 τεστ. Κάνω συνέχεια γιατί έχει έρθει η μητέρα μου από τον Βόλο και δεν διακινδυνεύω. Όσο και αν δεν μπορούμε να συμβιώσουμε, αγαπιόμαστε. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Νομίζει ότι είμαι μωρό. Πέρσι μου είπε ότι παντρεύτηκα!» .
Και πρόσθεσε: «Έναν άντρα έχω στη ζωή μου, τον γιο μου. Σύντροφο ούτε έχω ούτε θέλω. Το καλοκαίρι ήμουν έτοιμη να κάνω κάτι με έναν συνομήλικό μου. Μου έλεγε συνέχεια ότι πήγαινε σε πάρτι με 20χρονα. Τον κοιτούσα και ξενέρωσα. Μια χαρά είμαι μόνη μου. Δεν θέλω μπελάδες».

Και πρόσθεσε: «Οι φωτογραφίες μου είναι απάτη. Είμαι γυναίκα με τα όλα της, και κυτταρίτιδα έχω και ψωμάκια έχω. Είμαι τυχερή που βγαίνω καλά στις φωτογραφίες».
Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Τώρα τελείωσε, πέρασε, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Δεν μου λέει κάτι. Τελεία. Εγώ δεν κρατάω κακία, αλλά όταν τελειώσω με κάποιον, παγώνει, σβήνει για εμένα. Δεν είναι η σχέση μας όπως πριν που κάναμε παρέα, καμία σχέση».
Τέλος, βλέπει GNTM και… ξεχωρίζει τον Έντουαρντ και τον Αιμιλιάνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved