Πώς αντέδρασαν οι Έλληνες celebrities στην είδηση του δεύτερου lockdown;
Showbiz

Πώς αντέδρασαν οι Έλληνες celebrities στην είδηση του δεύτερου lockdown;

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στα social media και τον τρόπο που αντέδρασαν οι celebrities της χώρας μας στην είδηση του δεύτερου lockdown που τίθεται σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου. 

Κι ενώ μετράμε αντίστροφα για το δεύτερο lockdown και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας του κορονοϊού, οι Έλληνες celebrities καταθέτουν τη δική τους άποψη μέσα από το Instagram για τη νέα καραντίνα στο σπίτι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου χαρακτηριστικά έγραψε: «Εσύ που θα ήθελες να σε βρει το #lockdown2»;

Ενώ η Νικολέτα Καρρά αναρωτιέται πότε θα καταφέρει να ξαναβγάλει φωτογραφία μέσα από το θέατρο, γράφοντας: «Λίγο πριν το επόμενο lock down, αναρωτιέμαι πότε θα βγάλω πάλι μια τέτοια φωτογραφία .. ή έστω παρεμφερή από θεατρική σκηνή.. ψυχραιμία, πίστη, θετική σκέψη. Έτσι κι αλλιώς όταν κάτι είναι εντελώς εκτός του δικού μας ελέγχου δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.. αυτά».

Ενδιαφέρον είχε και το post της ηθοποιού Ελένη Βαΐτσου που αναφέρθηκε στους τετράποδους φίλους μας. Η ηθοποιός έγραψε: «Οι τετράποδοι φίλοι σας πώς αντέδρασαν στα νέα πως θα αρχίσουν πάλι οι ατέλειωτες βόλτες τους; Ή δεν τους το είπατε ακόμη»;

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες των επωνύμων λίγο πριν το lock down αλλά και την αντίδρασή τους στα νέα αυτά μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved