Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Δούλευα πολύ για να τα βγάλω πέρα»
Showbiz

Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Δούλευα πολύ για να τα βγάλω πέρα»

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μάγειρες, αλλά ταυτόχρονα είναι και μπαμπάς.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τα παιδιά του και αν είναι αυστηρός γονιός, ενώ αναφέρθηκε και στα τατουάζ που επιλέγουν να κάνουν οι περισσότεροι σεφ.

Ποια θα χαρακτήριζες ως δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Είναι πολλές οι δύσκολες στιγμές στη ζωή. Εγώ δυσκολεύτηκα στις σπουδές μου, από πλευράς χρημάτων, δούλευα πολύ για να τα βγάλω πέρα, όχι γιατί δεν είχαν οι δικοί μου, αλλά επειδή ήθελα να τα καταφέρω μόνος μου.

-Είσαι μπαμπάς αυστηρός ή σε κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά σου;

Όλο το φάσμα, σίγουρα μπορεί να υπάρχουν αδυναμίες, όχι να με κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά να τους κάνω ένα χατίρι παραπάνω, υπάρχουν στιγμές που είμαι αυστηρός, που δεν δέχομαι κουβέντα, όπως υπάρχουν και οι στιγμές τρυφερότητας, που μπορεί να έχει ένας μπαμπάς με τα παιδιά του.

-Έχεις μεγαλύτερη αδυναμία στην κόρη σου, όπως συνήθως έχουν οι περισσότεροι μπαμπάδες στα κορίτσια;

Όχι, έχω και στα δύο αδυναμία, δεν τα ξεχωρίζω.

-Παλαιότερα, η προσδοκία των αγοριών ήταν να γίνουν ποδοσφαιριστές, στη συνέχεια τραγουδιστές και ηθοποιοί. Τώρα, υπάρχει μια τάση των νέων, να κλίνουν επαγγελματικά στη μαγειρική.

Αρχίζει και ξεπερνιέται αυτή η τάση, υπήρχε μέχρι πριν από δύο χρόνια. Βλέποντας κάποια στατιστικά από σχολές, αν μπουν Ί 000 παιδιά τον χρόνο, λίγοι είναι αυτοί που θα ξεχωρίσουν, να γίνουν σεφ και να είναι ένα όνομα που θα το ακούσεις μετά από λίγα χρόνια σ' ένα εστιατόριο 0)5 καλό σεφ. Το ποσοστό είναι κάτω του 3% ή 2%.

-Οι σεφ αγαπούν τα τατουάζ, σύμφωνα με την εικόνα της εποχής μας. Εσύ έχεις τατουάζ;

Έχω ένα μικρό τατουάζ, μόνο αυτό. Τα τατουάζ δεν μου αρέσουν, έκανα ένα το οποίο είναι συμβολικό, για προσωπικούς λόγους, για μένα είναι κάτι βασικό και δυνατό. Δε νομίζω ότι θα γεμίσω το σώμα μου τατουάζ τα επόμενα χρόνια

-Σου αρέσουν οι σεφ με τα τατουάζ;

Γενικότερα δεν μου αρέσουν τα σώματα που είναι γεμάτα τατουάζ, δεν με ελκύει. Το να κάνεις 1-2 τατουάζ, σε σημείο που να μη φαίνεται πολύ και να είναι κάτι συμβολικό, είναι ωραίο, δεν το βλέπει ο κόσμος, δεν το ξέρει... Από εκεί και πέρα, το να γεμίζεις παντού, να κάνεις "μανίκια", δεν νομίζω ότι είναι ωραίο. Δεν ξέρω πώς θα είναι όταν μεγαλώνουν και γίνουν 80-90 χρονών, πώς θα φαίνονται αυτά... Νομίζω θα είναι τραγικό, δεν είναι ωραίο. Είχα πάει σ' ένα νησί για ένα φεστιβάλ, κι έκανα μάθημα σε παιδάκια, όπου με ρώτησε ένα, γιατί δεν έχω τατουάζ...του είπα: Η ομορφιά είναι οι ρυτίδες και η φυσική εξέλιξη στο δέρμα. Αντέδρασε όπως όταν πεις σ' ένα παιδί να φάει μπάμιες... μπιαχ».

Το δικό σου τατουάζ δεν βρίσκεται ρε εμφανές σημείο του σώματος σου;

Όχι, δεν φαίνεται, είναι μέσα στον καρπό του χεριού και είναι ένα χαμόγελο.

-Αν στο μέλλον δεις τον γιο σου σεφ με τατουάζ, πώς πιστεύεις ότι θα αντιδράσεις;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, από τη στιγμή που θα είναι ενήλικας, θα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Θα του πω τη γνώμη μου, αλλά είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved