Aφροδίτη Μπάρμπα: Αποκάλυψε τα σχέδιά της μετά το My Style Rocks
Showbiz

Aφροδίτη Μπάρμπα: Αποκάλυψε τα σχέδιά της μετά το My Style Rocks

Η Αφροδίτη Μπάρμπα συμμετείχε στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks».

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή, για το αν είναι πιο δύσκολο που πλέον διαγωνίζονται και άντρες, ενώ αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον εκτός από τηλεόραση.

Θα ήθελες στο μέλλον να ασχοληθείς ενεργά με το styling;

Με το styling δεν θα ήθελα να ασχοληθώ... Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση και ήταν και ένας από τους λόγους που δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι.

Βλέπουμε ότι φέτος σε διαγωνισμούς μόδας υπάρχουν και αγόρια και κορίτσια. Και στο «GΝΤΜ» και στο «My Style Rocks» συμβαίνει αυτό. Ποια είναι η γνώμη σου; Είναι πιο δύσκολο;

Σαφώς θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο, γιατί οι άντρες, παρόλο που δεν το περίμενε αρκετός κόσμος, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά αυτό που κάνουν και είναι πολύ καλοί, οπότε υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός και απ' ό,τι βλέπουμε πολλές φορές είναι και πολύ καλύτεροι στο παιχνίδι. Και στο «My Style Rocks» που μπήκαν και αγόρια τώρα φαίνεται από την αρχή ότι είναι πιο δύσκολο, γιατί, πράγματι, είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς και ένα αγόρι. Μου αρέσει που συμμετέχουν και άντρες, πλέον, και θεωρώ ότι είναι και σωστό να υπάρχουν και τα δύο φύλα, γιατί σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν και άντρες και γυναίκες.

Θεωρείς όχι υπάρχουν κοπέλες στο «My Style Rocks» που έχουν κάποια βοήθεια;

Ακούγονται πολλά, όμως, στη δική μου αντίληψη δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Μπορεί να υπάρχει μια ιδέα για κάποιες κοπέλες, αλλά εγώ δεν γνωρίζω και δεν έχω ακούσει κάτι.

Έκτος από τηλεόραση, τι άλλο θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον;

Θα ήθελα να κάνω ξανά οικογένεια.

Έχεις και μια κορούλα. Πόσο εύκολο είναι να είσαι μαμά και να δουλεύεις παράλληλα στο χώρο της μόδας;

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μαμά, εργαζόμενη, νοικοκυρά... Αλλά θεωρώ ότι, όταν αγαπάς κάτι, βρίσκεις χρόνο για όλα, είπε στο 7 Μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved