Showbiz

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Βρήκαν νέο χόμπι μέσα στο lockdown! Δεν πάει ο νους σας!

Gossip-tv Team

Όταν είσαι δημιουργικός άνθρωπος και κυρίως ερωτευμένος, βρίσκεις πολλές λύσεις για να περάσεις εποικοδομητικά τον χρόνο σου και να ανανεωθείς! Και ακριβώς αυτό έκαναν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Με τα θέατρα και τους χώρους εστίασης να είναι από τους πρώτους κλάδους που έχουν πληγεί με την πανδημία του κορονοϊού και εφόσον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο, η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ το διασκεδάζουν εν μέσω δεύτερου lockdown.

Μαγειρεύουν ωραία πιάτα, ακούν την αγαπημένη τους μουσική, περιποιούνται τους εαυτούς τους αλλά βρίσκουν και νέα χόμπι που τους γεμίζουν και τους κάνουν να νιώθουν όμορφα.

Σε αυτό το νέο lockdown λοιπόν ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη βρήκαν νέο χόμπι και αυτό είναι η... κηπουρική.

Ναι, καλά διαβάσατε. Η ηθοποιός δεν έχει αφήσει γλάστρα για γλάστρα που να μην έχει φυτέψει στο σπίτι πολύχρωμα λουλούδια που της φτιάχνουν τη διάθεση και κάνουν ακόμα πιο όμορφο τον κήπο του σπιτιού της.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Σουλτάτος απαθανάτισε τη σύζυγό του την ώρα που φύτευε κάποιες από αυτές τις γλάστρες στον κήπο χθες που ο καιρός ευνοούσε μία τέτοια δραστηριότητα.

Δείτε το βίντεο με το νέο χόμπι του ερωτευμένου ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved