Ελένη Τσολάκη: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Χωρίς μακιγιάζ με sport look
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Χωρίς μακιγιάζ με sport look

Δες πώς περνά η Ελένη Τσολάκη την περίοδο της καραντίνας

Μετρά αρκετά πλέον χρόνια τηλεοπτικής πορείας, μέσα από διαφορετικές συνεργασίες με τηλεοπτικούς σταθμούς. Η Ελένη Τσολάκη μετά την αποχώρησή της από τον Alpha την είδαμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν πήρε το πράσινο φως για τη φετινή σεζόν με την Ελένη Τσολάκη να μένει εκτός. Μάλιστα το όνομά της είχε ακουστεί έντονα για τους συμμετέχοντες του J2US, ωστόσο οι δυο πλευρές φαίνεται να μην τα βρήκαν.

Η Ελένη Τσολάκη μένει εντός σπιτιού, όπου και περνά την περίοδο του lockdown, κάνοντας τις αγαπημένες της δραστηριότητες. Μέσα από το instagram είδαμε και το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της, καθώς η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Ανάμεσα όμως στα insta stories της εντοπίσαμε και τα στιγμιότυπα με την Ελένη Τσολάκη στις πιο αμακιγιάριστες πόζες της.

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά όπου η ίδια εμφανίζεται on camera με αθλητικά ρούχα και χωρίς μακιγιάζ, όπως ακριβώς και περνά την καθημερινότητά της στο σπίτι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved