Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το κορίτσι του έχει ένα υπέροχο instagram account – Είναι καλλονή
Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το κορίτσι του έχει ένα υπέροχο instagram account – Είναι καλλονή

Τρελά ερωτευμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μια γυναίκα πραγματική καλλονή.

Πριν μερικές μέρες πρώτο το gossip-tv.gr σας είχε ενημερώσει για το γεύμα τους λίγο πριν το δεύτερο lockdown και η εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου αποκάλυψε ότι ο σεφ και κριτής του Masterchef έχει σχέση με την ηθοποιό που εισέβαλε πριν λίγες μέρες στις Άγριες Μέλισσες.

Πρόκειται για την κούκλα και ταλαντούχα, Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία φέτος εισέβαλε στις Άγριες Μέλισσες και υποδύεται τη Ζορζέτ.

Μάλιστα τη νεαρή ηθοποιό την είχαμε δει να πρωταγωνιστεί στη σειρά, Επιστροφή, στον ΑΝΤ1! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μαζί ένα χρόνο, ωστόσο κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Χρύσα ένα κορίτσι ταλαντούχο και παρά το γεγονός ότι η τηλεοπτική της εμπειρία είναι μικρή πρόκειται για ένα πλάσμα μια ηθοποιό με μεγάλη εμπειρία στο θέατρο.

«Είμαι 23 χρονών. Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός σε μια νύχτα. Είχαμε δώσει πανελλήνιες και δεν είχα γράψει καλά. Δε θυμάμαι που περνούσα καν. Μου είπε η κολλητή μου να πάμε να δώσουμε εξετάσεις σε σχολή υποκριτικής. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στις Μάγισσες της Σμύρνης. Ήμουν 6-7 χρονών. Δε θυμάμαι τι ρόλο έκανα», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Εκτός από ταλαντούχα είναι πανέμορφη και το Instagram account της είναι γεμάτο από εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved