Big Brother: H δήλωση του Μακρίδη για την Άννα Μαρία που θα συζητηθεί
Showbiz

Big Brother: H δήλωση του Μακρίδη για την Άννα Μαρία που θα συζητηθεί

Ο Χρήστος Μακρίδης αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και περνά πλέον σε μεγάλες αποκαλύψεις

Για την παραμονή του στο Big Brother αλλά και για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες τους, μίλησε ο Χρήστος Μακρίδης σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Η συμβίωση με διαφορετικά άτομα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η πιο δύσκολη στιγμή για σας μέσα στο παιχνίδι ποια ήταν;

Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι ήταν ότι μου έλειπε η οικογέ­νεια μου. Κατά τα άλλα, στο σπίτι τα πήγα πάρα πολύ καλά, αν και δέ­χτηκα πολύ μεγάλο πόλεμο και μεγάλη αμ­φισβήτηση. Δεχόμουν ένα πόλεμο, γιατί ήμουν ένας άλλος χαρακτήρας. Εγώ ήμουν η αλήθεια από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παι­χνίδι μέχρι την 77η που έφυγα.

Είστε ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τα κοινά. Πώς πήρατε την απόφαση να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι; Θεωρείτε ότι στην πορεία θα σας βοηθήσει στην πολιτική σας καριέρα;

Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η πρόκληση, θε­ώρησα ότι ήταν μια καλή ευκαι­ρία για μένα να δοκιμάσω κάτι που είχα απωθημένο από μικρός, Δεν ήμουν αντιδήμαρχος μια ζωή. Κάποτε, ήμουν ιδιοκτή­της σε καφέ μπαρ και έκανα αυ­τήν τη δουλειά. Αργότε­ρα, έκανα δικά μου καταστήμα­τα. Είχα κάνει δηλώσεις και για το «Βίg Βrother 2». Έκανα ξανά και με πήραν. Τώρα, αν θα με βοηθήσει ή όχι, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος και ο χρόνος. Εγώ μέσα στο παιχνίδι έδειξα έναν άνθρωπο με σταθερή αξία, ο οποίος Κοιτάζει μόνο ευθεία, ο οποίος δεν είναι ούτε ρατσιστής και ούτε έχει πρόβλημα με το διαφορετικό. Αγαπώ όλους τους ανθρώπους.

Ποια είναι η άποψη σας για την Άννα-Μαρία;

Η Άννα-Μαρία ακολουθεί την καλύτερη στρατηγική απ' όλους, από την πρώτη μέρα. Δεν υπάρχει καλύτερη στρατηγική από τη στρατηγική του χτυπημένου, του πονεμένου, τοι ηττημένου, που όλοι με βρίζουν και εγώ παλεύω μόνη μου. Αυτό το πέρασε. Εγώ με την Αννα Μαρία είχα καλές σχέσεις, η σχέση μαζί της τη χάλασε για το φίλο μου, Δημήτρη Πυργίδη, δεν τη χάλασα για εμένα δεν με ενδιέφερε.

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια μετά το παιχνίδι;

Στη ζωή μου έχω πάψει να κάνω σχέδια, γιατί όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Αφήνω τη στιγμή και τις ημέρες να περάσουν. Θα διαχειριστώ όλη την την κατάσταση.

ΠΗΓΗ: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved