Μενεγάκη-Αρναούτογλου: Ο δημόσιος διάλογός τους -μετά από καιρό- στο Instagram
Showbiz

Μενεγάκη-Αρναούτογλου: Ο δημόσιος διάλογός τους -μετά από καιρό- στο Instagram

Φίλοι από τα παλιά, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ελένη Μενεγάκη είχαν την ευκαιρία να τα πουν μέσω... instagram!

Μετά την άνω τελεία που αποφάσισε να βάλει η Ελένη Μενεγάκη στην καριέρα της στην τηλεόραση αλλά και λόγω του lockdown, οι συναναστροφές της με συναδέλφους -όπως και για όλους μας- είναι αδύνατες. Και όμως! Τόσο η όμορφη παρουσιάστρια όσο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρήκαν τρόπο για να τα πουν, έστω και μέσω των social media.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκαν οι δύο νέες φωτογραφίες και το αισιόδοξο μήνυμα που ανέβασε σήμερα στην προσωπική της σελίδα στο instagram. "Καλημέρα με χαμόγελο και θετικές σκέψεις" έγραψε η Ελένη και φυσικά μέσα σε λίγη ώρα δέχτηκε ατέλειωτα σχόλια και likes από τους followers της. Ανάμεσά τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να επικοινωνήσει -έστω και έτσι- μαζί της.

“Γεια σου Ελένη!!!!”, έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από την ανάρτηση της Ελένης με εκείνη να του απαντάει: “Γεια σου Γρήγορη μου !”.

Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει αν αργότερα ίσως οι δυο τους μίλησαν και τηλεφωνικά για να τα πουν εκτενέστερα όμως το σίγουρο είναι πως οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν άψογες, όπως είναι εδώ και χρόνια.

Δείτε παρακάτω τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved