Γιώργος Χατζηνάσιος: Η πιο συγκινητική στιγμή on camera – Τα τρυφερά λόγια των παιδιών του
Showbiz

Γιώργος Χατζηνάσιος: Η πιο συγκινητική στιγμή on camera – Τα τρυφερά λόγια των παιδιών του

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος ενωπίω και η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν τα τρία του παιδιά, ο Χρήστος, η Ρίτα και η Άννα μίλησαν για εκείνον...

Μάλιστα, η κόρη του Ρίτα μάλιστα έπαιξε ένα κομμάτι στο πιάνο καθώς είναι και η ίδια μουσικός, επηρεασμένη από τα ακούσματα που είχε από τον πατέρα της.

"Ήταν ένας τρόπος για να πλησιάσω τον πατέρα μου. Γιατί η γλώσσα του πατέρα μου είναι η μουσική" είπε μεταξύ άλλων, η Ρίτα Χατζηνάσιου για τον μπαμπά της! Από την άλλη, ο Χρήστος Χατζηνάσιος είπε πόσο περήφανος είναι για τον πατέρα του, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου!

Μάλιστα, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης παραδέχτηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι δεν υπήρξε καλός πατέρας και ότι δεν θα είχε τη σχέση που έχει με τα παιδιά του εάν η σύζυγός του, Μαρία, δεν κρατούσε την οικογένεια.

Συγκεκριμένα είπε ο Γιώργος Χατζηνάσιος:«Δεν ήμουν καλός μπαμπάς. Αν δεν ήταν η Μαρία δεν υπήρχε περίπτωση να επικοινωνήσω με τα παιδιά μου. Ήμουν συνέχεια σε ένα στούντιο. Έβαλα κάγκελα μέσα στο σπίτι και ήμουν φυλακισμένος για να μη μπαίνουν τα παιδιά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved