Μαρίνα Βερνίκου: Η συνάντηση με τον Πάπα και το απίστευτο challenge του Τανιμανίδη
Showbiz

Μαρίνα Βερνίκου: Η συνάντηση με τον Πάπα και το απίστευτο challenge του Τανιμανίδη

H Μαρίνα Βερνίκου μίλησε για τη συνάντησή της με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, αλλά και το challenge που της έβαλε ο κουμπάρος της Σάκης Τανιμανίδης!

Αρχικά η Μαρίνα Βερνίκου ανέφερε: «Στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου μας σέρβιραν μυρμήγκια. Τα έφαγα γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω και ήταν απαίσια. Ο παππούς μου έλεγε «Μαρίνα εσύ πάντα να δοκιμάζεις και αν δεν σου αρέσει να το φτύνεις. Μην ντρέπεσαι»».

Όσο για τη συνάντησή της με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, είπε: «Εδώ κι ένα χρόνο διοργανώνω την 5η δημοπρασία της Creaid και ήταν μια καλή ευκαιρία η συνάντηση με τον Πάπα. Ο Πάπας Φραγκίσκος μου ευλόγησε έναν σταυρό που θα δημοπρατηθεί. Μου έχουν δώσει πολλοί επώνυμοι πράγματα για τη δημοπρασία όπως η Jennifer Lopez, η Naomi Campbell και ο Αντετοκούνμπο. Φέτος συνάντησα τον David Beckham που μου έδωσε μια μπλούζα για τον σκοπό αυτό»

Και δεν δίστασε να πει ότι θα έκανε κάποια αισθητική επέμβαση: «Σίγουρα θα κάνω κάτι παρεμβατικό μεγαλώνοντας. Αν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και κάτι δεν σου αρέσει να πα να το αλλάξεις. Δεν φοβάμαι καθόλου.»!

Και υπογράμμισε: «Προσέχω τη διατροφή μου και γυμνάζομαι μισή ώρα κάθε μέρα. Τώρα με έβαλε ο Σάκης και κάνω ένα challenge να μην φάμε καθόλου ζάχαρη και γλυκά εγώ, εκείνος και η Χριστίνα. Ο σύζυγός μου δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένα γεύμα και να μην το ολοκληρώσει με ένα γλυκό. Τρώμε πολλά γλυκά κι έτσι ο Σάκης έβαλε αυτό το challenge.».

Δείτε το βίντεο από το Happy Day παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved