Showbiz

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Έχω δουλέψει σκληρά για να συγχωρέσω τον πατέρα μου»

Gossip-tv Team

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» μέσω skype το πρωί της Τρίτης (24-11).

Η γνωστή αρθρογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την κατάσταση με τον κορονοϊό στη Σουηδία, όπου διαμένει, αλλά και για τη σχέση της με τον πατέρα της, με αφορμή μια πρόσφατη συγκινητική της ανάρτηση στα social media.

«Η φετινή χρονιά με έχει διδάξει τόσο πολύ και με έχει μεταμορφώσει με πολλούς τρόπους. Ένα από τα σκληρά μαθήματα είναι η συγχώρεση. Ένα άλλο δεν είναι να σχεδιάζουμε και να αναβάλλουμε για ένα μακρινό μέλλον. Απλά κάνε το. Είχα ένα σχέδιο να πάρει συνέντευξη από τον πατέρα μου για τη ζωή του. Η μυστική του ζωή μακριά από εμάς. Και τώρα είναι πολύ αργά», είχε γράψει η ίδια.

Η ίδια εξήγησε στην εκπομπή: «Όλα αυτά που έχουμε να ξεκαθαρίσουμε, να συζητήσουμε, νομίζω ότι αυτή χρόνια έχει με κάθε τρόπο αποδείξει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε για πολύ. Εγώ είμαι από οικογένεια πολύ φτωχή, είχα σκοπό να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα από τον πατέρα μου για τη δική του ζωή γιατί έλειπε πολύ», είπε και συνέχισε:

«Δεν είμαι η μοναδική που έχει ζήσει την εγκατάλειψη . όταν ήρθαμε εδώ ο πατέρας μου έφυε στα καράβια και όταν επέστρεψε δεν ήταν ο ίδιος, έπειτα χώρισαν οι γονείς μου και τα έκανε όλα η μητέρα μου. Υπάρχουν επεισόδια από τη ζωή του πατέρα μου που έχω χάσει κι έχω δουλέψει πολύ για να τον συγχωρέσω που δεν ήταν εκεί για εμάς, δεν πιστεύω στην εκδίκηση αλλά στην συγχώρεση», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved