Η Παρθένα Χοροζίδου στο gossip-tv: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο για εμένα στο J2US»
Showbiz

Η Παρθένα Χοροζίδου στο gossip-tv: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο για εμένα στο J2US»

Η Παρθένα Χοροζίδου μιλά για την εμπειρία της στο λαμπερό σόου του Open.

Μετρά αρκετές επιτυχίες στο χώρο της υποκριτικής, με εμφανίσεις και ρόλους που την έκαναν να ξεχωρίσει από νωρίς. Η Παρθένα Χοροζίδου φέτος βρέθηκε ανάμεσα στους συμμετέχοντες του J2US. Έχοντας ως coach τον Χρήστο Χολίδη, η ηθοποιός μπορεί να αποχώρησε νωρίς από το σόου, κέρδισε όμως τη γνωριμία της με τον τραγουδιστή, με τον οποίο δέθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Το gossip-tv επικοινώνησε με την Παρθένα Χοροζίδου η οποία μίλησε για το λαμπερό σόου του Open, την αποχώρησή της αλλά και για την κρίση της πανδημίας στο χώρο του θεάματος.


-Πώς ήταν η εμπειρία στο J2US;

Ήταν κάτι πολύ ωραίο για εμένα. Ήταν κάτι ξέγνοιαστο και διασκεδαστικό. Υπήρξαν στιγμές που έμπαινα στο στούντιο και ήταν σαν να μπαίνω στην παιδική χαρά. Καταλάβαινες στο τέλος τα πάντα, όταν είχε περάσει η ώρα και έβγαινες κατάκοπος για να επιστρέψεις στο σπίτι σου, με όρεξη για την επόμενη εβδομάδα.


-Ξαφνιαστήκατε ωστόσο με την αποχώρησή σας...

Ήταν κάτι -που να πω την αλήθεια- δεν το περιμέναμε. Έλαβα τόση αγάπη από τον κόσμο. Υπάρχουν φίλοι μου που επικοινωνούν σπάνια μαζί μου, πιστεύοντας ότι είμαι στη δουλειά και δεν θέλουν να ενοχλούν. Αυτή τη φορά όμως με κάλεσαν στο τηλέφωνο, μου δώσανε αρκετή αγάπη αυτά τα μηνύματα που έλαβα από τον κόσμο. Μου μιλάνε αρκετά πλέον οι άνθρωποι και έχουν στεναχωρηθεί με την αποχώρησή μου. Έχουν πάρει μέχρι και τους γονείς μου τηλέφωνο. Ναι, ήταν λίγο παράξενο, δεν το περιμέναμε με τον Χρήστο.


-Σας στεναχώρησαν τα σχόλια των κριτών; Κάποιοι θεώρησαν αυστηρή την κριτική του κ. Φασουλή

Ο κύριος Φασουλής είναι ο κύριος Φασουλής και τον σέβομαι. Οι σχολιασμοί αυτοί δεν ελέγχονται και δεν χρειάζεται να ελέγχονται. Εκείνη τη στιγμή μπορεί να του βγήκε κάπως πιο έντονο, μετά όμως διέκοψε την Βίκυ Σταυροπούλου λέγοντας πως είπε μόνο τα αρνητικά της εμφάνισης, τόνισε αργότερα όμως πως υπήρξαν και πολλά θετικά στη συνεργασία με τον Χρήστο. Εντάξει, τι να πω για τον Σταμάτη Φασουλή, ο άνθρωπος αυτός μου έχει ανεβάσει το ηθικό τόσες φορές.


- Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον Χρήστο Χολίδη;

Ο Χρήστος είναι εξαιρετικός άνθρωπος και χάρηκα πάρα πολύ που τον έχω γνωρίσει. Δεν γνωριζόμασταν καθόλου πριν το J2US. Μιλάω για εκείνον με τόση αγάπη και τον αισθάνομαι πάρα πολύ κοντά μου. Αν κάτσω και μετρήσω, δεν τον έχω δει περισσότερες από είκοσι φορές στη ζωή μου. Είναι ένας...καθαρός άνθρωπος. Χάρηκα πολύ που τον γνώρισα και πιστεύω η γνωριμία μας ήταν και το μεγαλύτερο δώρο για εμένα στο παιχνίδι.


-Τα κρούσματα κορονοϊού και η διακοπή του σόου σε τάραξαν;

Στην αρχή δεν είχα καταλάβει το μέγεθος της κατάστασης. Μιλήσαμε με την παραγωγή και μας είπαν να πάμε για test covid-19. Στη συνέχεια όμως έμαθα ότι υπήρξαν αρκετά κρούσματα κορονοϊού. Ήμουν πιο ήρεμη. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε συνέχεια test covid είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και τις υπόλοιπες δραστηριότητές μου στο θέατρο και τους ανθρώπους που έρχομαι σε επαφή. Εκεί ανησύχησα όχι μόνο για να μην κολλήσω, αλλά και για την ευθύνη που θα είχα μην προκαλέσω κακό στην υγεία των συνανθρώπων μου.


-Υπάρχει αβέβαιο μέλλον για την υποκριτική και κυρίως για όλα τα θέατρα μετά την κρίση της πανδημίας...

Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δεν θέλω να μαυρίζω την ψυχή μου. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω στον κόσμο μέσω μιας συνέντευξης, δεν θέλω να μιλήσω αρνητικά. Θέλω να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι μπορούν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο. Να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους, ένα αδέσποτο αλλά και οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί γύρω μας. Είμαστε όλοι άνθρωποι, μπορεί την άλλη εβδομάδα να βρεθείς εσύ στη δύσκολη θέση. Έχουμε χτυπηθεί από την οικονομική κρίση και την πανδημία, αλλά με το κεφάλι ψηλά θα τα ξεπεράσουμε.


- Στην τηλεόραση θα ήθελες να δοκιμάσεις και διαφορετικά πράγματα; Η παρουσίαση είναι κάτι που σε αφορά;

Δεν νομίζω να το έκανα εύκολα. Μόνο εάν ήμουν προστατευμένη, έχοντας στο πλευρό μου κάποιον άνθρωπο που θα ξέρει από τηλεόραση. Ίσως αν μου γινόταν πρόταση για να παρουσιάσω κάποιο τηλεπαιχνίδι θα το ευχαριστιόμουν πάρα πολύ, είναι κάτι που θα μου άρεσε πιστεύω.


-Είσαι πολλά χρόνια στο χώρο, υπάρχουν πραγματικοί φίλοι από τη δουλειά που βρίσκονται δίπλα σου;

Έχω φιλίες μέσα στο χώρο, αλλά νιώθω πως όσο μεγαλώνω, αρχίζουν και σπανίζουν όλα αυτά. Όταν ήμουν μικρή και έμπαινα στη δουλειά, ενθουσιαζόμουν πιο εύκολα με τους ανθρώπους και ένιωθα την ανάγκη να έρθω πιο κοντά. Στην αρχή έρχεσαι κοντά με τους συναδέλφους και σε πολύ γρήγορο χρόνο, μετά όμως χάνεις αρκετούς από δίπλα σου. Είναι οι ζωές μας έτσι που αλλάζουν και δεν σημαίνει ότι δεν θα τους αγαπάς. Κάποια στιγμή δεν θα είναι στην καθημερινότητά σου και εσύ πρέπει να αφιερώσεις το χρόνο στους επόμενους ανθρώπους που θα έρθουν κοντά σου. Φέτος γνώρισα την Ελένη Καρακάση, η οποία μπήκε μπροστά σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που πέρασα, θέλοντας να με βοηθήσει. Την ευχαρίστησα και εννοείται πως θέλω να της το ανταποδώσω. Είναι ένας άνθρωπος που μπήκε αμέσως στην καρδιά μου.


-Το 2021 πλησιάζει! Οι ευχές σου για το νέο έτος;

Θέλω το νέο έτος να μην έχει καμία σχέση με το παλιό. Ό,τι εύχεται ο καθένας, ελπίζω να του έρθει όσο καλύτερα και σύντομα γίνεται. Επαγγελματικά εύχομαι να ανοίξουν σύντομα τα θέατρα με το νέο έτος. Αγαπώ τους ανθρώπους του θεάτρου. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, είναι κυρίως οι τεχνικοί μας. Πίσω από το θέατρο βρίσκονται όλες αυτές οι οικογένειες των ανθρώπων που ζορίζονται αρκετά αυτή την περίοδο. Το ίδιο συμβαίνει και στο χώρο της μουσικής. Στεναχωριέμαι όταν ακούω για ανθρώπους που τρέφονται από το συσσίτιο, στεναχωριέμαι που το 2020 υπάρχει τόσος κόσμος που δεν μπορεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Θέλω να ανοίξουν οι δουλειές μας, όπως και όλες οι δουλειές για να ζήσουν όλες οι οικογένειες. Πιστεύοντας έτσι σε λαμπερό και αισιόδοξο 2021.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved