Σκουλός: «H Καζαριάν μέχρι τα μέσα της σεζόν δεν πίστευα πως θα προχωρήσει»
Showbiz

Σκουλός: «H Καζαριάν μέχρι τα μέσα της σεζόν δεν πίστευα πως θα προχωρήσει»

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για το επάγγελμά του ως φωτογράφος αλλά και για την εμπειρία του στο GNTM

Φέτος είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που τον απολαμβάνουμε σε ρόλο κριτή για τις ανάγκες του GNTΜ. Ο Δημήτρης Σκουλός έχει ξεχωρίσει αρκετά από την εμφάνισή του στο ριάλιτι μοντέλων, ενώ δίνει τη νέα του συνέντευξη μιλώντας για το επάγγελμα του φωτογράφου αλλά και την επιτυχία της Ειρήνης Καζαριάν ως νικήτρια του GNTM

Είναι πάντα φωτογραφικά τα κριτήριά σας ή παρεμβαίνει η… συμπάθεια;

«Αποκλειστικά και μόνο φωτογραφικά! Το έχω πει πολλές φορές και στα παιδιά: “Καταλαβαίνω πως έχετε δύσκολες αποστολές ή πως δεν σας βοηθάει, π.χ., κάποτε ο καιρός, παρ’ όλα αυτά εγώ είμαι υποχρεωμένος να κρίνω μόνο την εικόνα που βλέπω”. Και αυτό κάνω».

Δεν έχετε κάνει ποτέ «έκπτωση»;

«Εάν εννοείτε αν έχω δώσει ευκαιρίες σε κάστινγκ για να δω πώς θα τα πάει κάποιος, ναι, τις έχω δώσει. Στις αποστολές όμως όχι… Δρω όπως θα δρούσα αν θα έκλεινα ένα μοντέλο για δουλειά. Πρέπει να διαλέξω μόνο ένα και να διαλέξω το σωστό».

Δίνοντας αυτές τις ευκαιρίες, επιβεβαιωθήκατε ή διαψευστήκατε;

«Υπάρχουν παιδιά που, ενώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για εκείνα, στη συνέχεια έβγαλαν τέτοια ψυχή και πάθος, που με εντυπωσίασαν. Ενώ υπάρχουν και άλλα που, ενώ είχαν αυτό που λέμε “model material”, ξεφούσκωσαν. Επειδή το είχαν δεδομένο; Επειδή βαρέθηκαν; Δεν γνωρίζω. Η Ειρήνη Καζαριάν, π.χ., ως τη μέση της σεζόν δεν πίστευα πως θα προχωρήσει, γιατί δεν είχε δείξει και πολλή θέληση. Μετά όμως όχι μόνο πήρε φόρα, αλλά κέρδισε κιόλας. Από τη φετινή σεζόν, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να σας πω ονόματα, γιατί είναι ένα σόου εν ενεργεία».

ΠΗΓΗ:ΤΗΛΕΡΑΜΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved