Η Ζέτα Δούκα έχει γενέθλια και μόλις μάθαμε ποια ηθοποιός είναι η κολλητή της φίλη
Showbiz

Η Ζέτα Δούκα έχει γενέθλια και μόλις μάθαμε ποια ηθοποιός είναι η κολλητή της φίλη

Γενέθλια έχει η Ζέτα Δούκα.

Σίγουρα τα φετινά της γενέθλια θα είναι αλλιώτικα λόγω της κατάστασης που όλοι ζούμε, αλλά έχει τόσους ζεστούς ανθρώπους πλάι της και φυσικά την οικογένεια της που και πάλι όμορφα θα είναι.

Και με αφορμή αυτή την ημέρα, μάθαμε ποια ηθοποιός είναι η κολλητή της φίλη.

«Την γνώρισα πριν 10 χρόνια περίπου στις πρόβες για την Οδύσσεια στο Εθνικό θέατρο και έμεινα κατάπληκτη από τη δύναμη της σκηνικής της παρουσίας. Αυτό όμως που καθόρισε τη σχέση μας ήταν το καμαρίνι που ήταν πολύχρονο όπως και η πορεία της παράστασης. Γνώρισα έναν άνθρωπο γενναιόδωρο και ειλικρινή

. Μία γυναίκα παρούσα συναισθηματικά που ο λόγος της είναι συμβόλαιο. Πιστή στους φίλους της. Που ονειρεύεται και παλεύει για τα πιστεύω της. Που νοιάζεται τους άλλους. Που έχει προσφέρει έργο στην ελληνική κοινωνία με τη δομή “ανάσα”. Που είναι αφοσιωμένη στην κόρη της και την οικογένεια της.... Ζετάκι μου χρόνια σου πολλά. Να είσαι γερή και δυνατή. Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά. Να είσαι πάντα αισιόδοξη και μάχιμη. Σ’αγαπώ και σε πιστεύω», έγραψε στο Instagram της η Μαρία Ναυπλιώτου με αφορμή τα γενέθλια της φίλης της.

Δες κοινές τους φωτογραφίες που δεν έχεις ξαναδεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved