Showbiz

Δραγούμη: Με σύζυγο αρχιτέκτονα έχει ονειρικό σπίτι αλλά τώρα έκανε μία προσθήκη που μας... τρέλανε!

Gossip-tv Team

Η Ναταλία Δραγούμη διαθέτει ένα πραγματικά ονειρικό σπίτι που έχει διακοσμήσει μαζί με τον αρχιτέκτονα σύζυγό της με πολύ μεράκι και αγάπη. 

Η όμορφη ηθοποιός ζει σε ένα μοντέρνο συγκρότημα στην καρδιά του Αμαρουσίου και μάλιστα έχει επώνυμους γείτονες όπως τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που ζει και εκείνος στο ίδιο συγκρότημα.

Η Ναταλία Δραγούμη λατρεύει την απλότητα του μοντέρνου μίνιμαλ στυλ και το έχει υιοθετήσει σε όλες τις γωνιές του σπιτιού, ειδικά αυτές που χρησιμοποιεί καθημερινά περισσότερο η οικογένειά της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της χώρο τον οποίο φροντίζει συχνά ώστε να παραμένει καθαρός και φυσικά λειτουργικός για την ίδια και την οικογένειά της.

Το πιο όμορφο σημείο στο σπίτι πάντως είναι το living room το οποίο είναι πολύ φωτεινό λόγω των τεράστιων τζαμαριών που το περικλείουν. Έτσι εξασφαλίζεται και υπέροχη θέα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το σπίτι.

Ο κήπος μέσα στο πράσινο είναι επίσης ένα ακόμα "δυνατό" σημείο του σπιτιού όμως προσφάτως έκανε και μία νέα προσθήκη που... απογείωσε τις ανέσεις και τη μοναδικότητα του σπιτιού.

Τι ακριβώς έκανε; Αγόρασε κατά την περίοδο της καραντίνας μία τεράστια τηλεόραση και μετέτρεψε το playroom σε... αίθουσα home cinema. Και φυσικά ο χώρος διαθέτει ένα τεράστιο στρώμα με πολλές μαξιλάρες όπου όλη η οικογένεια παρακολουθεί με την άνεσή της ταινίες της αρεσκείας τους.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την αποκάλυψη του νέου αγαπημένου της χώρου αλλά και φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved