Η Νάργιες μιλάει στο gossip-tv για τη βία κατά των γυναικών και στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα
Showbiz

Η Νάργιες μιλάει στο gossip-tv για τη βία κατά των γυναικών και στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα

H Λάουρα Νάργιες μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Η γλυκιά παρουσιάστρια θέλησε να περάσει το δικό της προσωπικό μήνυμα για τις γυναίκες που έχουν υποφέρει ή υποφέρουν από σωματική ή λεκτική βία στη ζωή τους!

Η Λάουρα Νάργιες δίνει πολύτιμες συμβουλές στις γυναίκες και υπερτονίζει τη σημαντικότητα της αξίας που διαθέτει η κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

Όπως λέει παρακάτω είναι η αξία της κάθε γυναίκας είναι κινητήριος δύναμη για να λυθεί η κάθε άσχημη και προβληματική κατάσταση.

Η όμορφή παρουσιάστρια Λάουρα Νάργιες δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Αυτό που μπορώ να πω για τις γυναίκες είναι να μην χάνουν την επαφή με τον εαυτό τους, να μην ξεχνούν ποιες είναι, από που προέρχονται και το γεγονός ότι έχουν φτάσει στο σημείο που βρίσκονται σήμερα σημαίνει ότι έχουν την δύναμη να καταφέρουν, να φτάσουν εκεί που θέλουν και να μην φοβούνται να κάνουν το επόμενο βήμα γιατί πάντα υπάρχει μια διέξοδος από οποιαδήποτε κατάσταση επικρατεί στη ζωή μας».

Επιπλέον, η Λάουρα παρακινεί τις γυναίκες να μιλήσουν και να απευθυνθούν στους κατάλληλους φορείς!

«Μπορούν να απευθυνθούν στους αρμόδιους οργανισμούς ή και να μιλήσουν σε πρόσωπα που τους έχουν εμπιστοσύνη και μπορούν να στηριχθούν πάνω τους. Από ό,τι έχω καταλάβει μερικές φορές για όσα προβλήματα έχουμε στη ζωή μας, όσο περισσότερο το συζητάμε και το επικοινωνούμε τόσο πιο πολύ έρχεται τελικά η βοήθεια και η λύση. Δεν πρέπει να υπάρχει φόβος, μπορούμε να σταθούμε μόνες μας στα πόδια μας και να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας. Από τη στιγμή που μπορούμε να καταλάβουμε τι αξίζουμε σαν άνθρωποι, οτιδήποτε και να μας κάνουν σωματικά ή ψυχικά, αυτό θα μας ωθήσει να κάνουμε και να τολμήσουμε το επόμενο βήμα, να λήξουμε αισίως την οποιαδήποτε κατάσταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved