Ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκίνησε δίαιτα – Η επική ατάκα της Τσιμτσιλή on air!
Showbiz

Ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκίνησε δίαιτα – Η επική ατάκα της Τσιμτσιλή on air!

Ο Δημήτρης Σταρόβας καλεσμένος είναι απόψε του Τάκη Χατζή στην εκπομπή, Direct και μιλά για τη δίαιτα που ξεκίνησε, αλλά και για την αγαπημένη του, Άννα Σταθάκη, που είναι γυμνάστρια.

«Είσαι μαζί με μια γυμνάστρια, την Άννα Σταθάκη. Πως μια γυναίκα σαν και αυτή ερωτεύεται εσένα;» ρώτησε ο Τάκης Χατζής. Ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε: «Θα πω άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και λάστιχο η συνείδησή της».

Και ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας για τις γυναίκες που του αρέσουν: «Εγώ δε μπορώ την κουκλίστικη ομορφιά. Δε μπορώ τα γυμνασμένα γυναίκεια σώματα. Η σύντροφός μου φρόντισα να πάρει 10 κιλά όταν με γνώρισε. Είναι γυμνάστρια αλλά δεν κοπανιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάνει σε παιδάκια. Δεν είναι φέτες. Για μένα αυτό αποβάλλει όλη τη θηλυκότητα. Δηλαδή έτσι και δω γυναίκα με φλέβες, μπράτσα και κοιλιακούς δε μπορώ».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ξεκίνησε δίαιτα… Συγκεκριμένα κάνει διαλειμματική δίαιτα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακούγοντας ότι κάνει δίαιτα, ανέφερε με χιούμορ ότι δεν του φαίνεται και επειδή έκανε και εκείνη πρέπει τις 8 ώρες που επιτρέπεται να φάει να μην τρώει για παράδειγμα ένα κατσίκι…

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, αλλά και την αυθόρμητη ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved