Showbiz

Shaya: Η απίστευτη παρατήρηση που δέχεται συνεχώς από τον γιο της

Gossip-tv Team

Shaya: Μίλησε για όσα συμβαίνουν εντός σπιτιού με τον μικρό της.

Τις νέες της δηλώσεις έκανε στην κάμερα του Star η Shaya. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη νέα της ζωή με τον γιο της, αλλά και στην καθημερινότητά τους εντός σπιτιού.

Η Shaya έχοντας μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει εδώ και πολλά χρόνια επαγγελματικά, δεν παύει να τραγουδά αλλά και να χορεύει φροντίζοντας έτσι για τη διασκέδασή τους στο σπίτι.

Μόνο που ο μικρός της φαίνεται να μην έχει το ίδιο κέφι, κάνοντας συχνά παρατηρήσεις στη μητέρα του, προκειμένου να σταματήσει.

Η τραγουδίστρια πέρασε σε μια δήλωση που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε για τον γιο της. Η βέβαια ελπίζει πως θα αλλάξει σύντομα όλο αυτό και ο μικρός της ερμηνεύει μαζί με τη μαμά του.

«Εγώ και ο μπαμπάς του είμαστε δύο άνθρωποι που τους αρέσει πάρα πολύ ο χορός. Του παιδιού πάλι του αρέσουν τα βιβλία, οι πλαστελίνες και με το που αρχίζω εγώ να τραγουδάω και να χορεύουμε, βάζει τις φωνές για να σταματήσουμε να χορεύουμε. Βέβαια αυτό νομίζω θα αλλάξει στην πορεία», αποκάλυψε η Shaya στην κάμερα του Star και στην εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved