Σίσσυ Χρηστίδου: Μας έδειξε τους γιους της! Σε ποιον μοιάζουν;
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας έδειξε τους γιους της! Σε ποιον μοιάζουν;

Η Σίσσυ Χρηστίδου αν και δεν μας έχει συνηθίσει, μας έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της!

Η γλυκιά παρουσιάστρια λατρεύει τους άντρες της ζωής της, είναι πολύ προστατευτική μαζί τους και είναι η μεγάλη τους αδυναμία! Μαζί με τον πρώην άντρα της, Θοδωρή Μαραντίνη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 12χρονο Φίλιππο και τον 7χρονο Μάικ. Το ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου δύο χρόνια περίπου και οι σχέσεις τους είναι άψογες και τα παιδιά τους είναι πάνω από όλα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της στο Instagram. Η παρουσιάστρια του OPEN προσέχει πάντα την εικόνα των παιδιών της και αποφεύγει αν τους δείχνει δημοσίως.

H Σίσσυ Χρηστίδου χρησιμοποιεί καθημερινά τα social media για να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές της και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του άντρα ανάρτησε μια φωτογραφία με τα παιδιά της γράφοντας: «Ας μεγαλώσουμε δυνατά, ανεξάρτητα αγόρια. Είθε να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν έναν χαρακτήρα ακεραιότητας. Ας αυξήσουμε τους gentlemen που ονειρευόμασταν να υπάρχουν».

Στη φωτογραφία απεικονίζονται τα παιδιά της πάνω σε ένα δέντρο, έχοντας το ίδιο κούρεμα. Η ομοιότητα μπορούμε να πούμε ότι πλησιάζει στην Σίσσυ Χρηστίδου!

Δείτε τις φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved